Κλαδικές ομάδες εργασίας για τα μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Κλαδικές ομάδες εργασίας για τα μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 

Κλαδικές ομάδες εργασίας με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας, οργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με τη συμμετοχή μελών του, αλλά και εξειδικευμένων συνεργατών του. 

Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία, που απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του Επιμελητηρίου και αποβλέπει στη διάχυση της τεχνογνωσίας και την αναζήτηση νέων ευκαιριών ανάπτυξης. Στις ομάδες εργασίας συμμετέχουν και εκπρόσωποι από εταιρείες παροχής υπηρεσιών, όπως δικηγόροι, φοροτεχνικοί, διαφημιστές, κτηματομεσίτες, οικονομικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι πληροφορικής, σύμβουλοι επιχειρήσεων, αλλά και προσωπικότητες του ευρύτερου επιχειρηματικού χώρου. 

Ομάδες εργασίας έχουν ήδη οργανωθεί και συνεδριάσει για την αγορά των Logistics, τον τομέα της υγείας, την ενέργεια και τις ΑΠΕ, το εμπόριο, καθώς και για νομικά ζητήματα, ενώ στο επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα για τα νομικά ζητήματα η ομάδα εργασίας θα συνεδριάσει εκ νέου στις 8 Ιουνίου, για την υγεία στις 11 Ιουνίου, για την ενέργεια μέσα στο β’ δεκαπενθήμερο Ιουνίου και για τα Logistics τον Ιούλιο. 

Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, δήλωσε σχετικά ότι «στο επίκεντρο των εργασιών κάθε ομάδας εργασίας βρίσκεται η αξιολόγηση των τελευταίων εξελίξεων για συγκεκριμένους κλάδους της αγοράς, η προώθηση προτάσεων για τη στήριξη επιμέρους αγορών, καθώς και η αναζήτηση και αξιοποίηση ευκαιριών για την τόνωση των συνεργειών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων».


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ