Ευρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων της Limra International

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τον δεύτερο κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος C.I.A.M. (Chartered Insurance Agency Manager) της LIMRA INTERNATIONAL, με τίτλο Agency Manager Training Course, το οποίο παρακολούθησε διακεκριμένη ομάδα Διευθυντών Καταστημάτων.

Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πανευρωπαϊκά με επικαιροποιημένο υλικό, οι συμμετέχοντες ανέλαβαν σημαντικές υποχρεώσεις με πλήρη (Full Time) παρακολούθηση και ενεργό συμμετοχή στα Workshops, ενώ παράλληλα θα αξιολογηθούν στις εργασίες που έχουν αναλάβει να παραδώσουν, για να λάβουν το δεύτερο πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρίας με τον διεθνή οργανισμό, διαρκεί 25 ημέρες και αποτελεί την επιτομή των σεμιναρίων της LIMRA καθώς οδηγεί σε διεθνή πιστοποίηση με εκπόνηση τελικής εργασίας, η επιτυχία της οποίας επιτρέπει την απόκτηση της διεθνούς πιστοποίησης.

Στρατηγική επιλογή της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη, μέσω της συνολικής συνεργασίας με τη LIMRA, είναι να δώσει έμφαση στην πιστοποιημένη εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες της.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ