Η Μanifest Services Ε.Π.Ε. μετατρέπεται σε Manifest Services Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών

H Manifest Services Ε.Π.Ε., ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες απαιτήσεις λόγω της διαρκούς ανάπτυξής της, προχώρησε σε πλήρη ανανέωση της εταιρικής οργάνωσης με πρώτο βήμα τη μετατροπή της σε ανώνυμη εταιρεία παροχής υπηρεσιών (ΑΕΠΥ) με επωνυμία Manifest Services Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών και διακριτικό τίτλο Manifest Services A.E.

Στόχος της Manifest όμως είναι και θα είναι πάντα η εξυπηρέτηση του πελάτη με τον ρόλο του αξιόπιστου συνεργάτη που σας εξασφαλίζει, καινοτομώντας, τις προϋποθέσεις για την αύξηση παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας της εταιρείας σας με παράλληλη μείωση του λειτουργικού κόστους των δραστηριοτήτων σας. Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε τρόπους για να εξελισσόμεθα, να αναβαθμίζουμε την εμπειρία μας μαζί σας, να ακμάζουμε και να προκόβουμε ως αξιόχρεη εταιρεία, πιστοί πάντοτε στο ανθρωποκεντρικό μοντέλο λειτουργίας μας με έμπρακτη αφοσίωση σε θέματα κοινωνικής ευθύνης.

Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας μέχρι σήμερα και ευελπιστούμε ότι θα παραμείνετε συνοδοιπόροι μας στο νέο μας ταξίδι. Από την πλευρά μας υποσχόμεθα αυτό το ταξίδι να είναι ακόμη πιο συναρπαστικό, με ακόμη καλύτερες υπηρεσίες, ακόμη καλύτερες εμπειρίες, ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από τη συνεργασία μας.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ