Ασφάλιση υγείας για τους Φίλους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από την INTERAMERICAN


Στο πλαίσιο της προσέγγισης ασφαλιστικών αναγκών που έχουν ομάδες ατόμων με κοινά χαρακτηριστικά και αναφορές, η INTERAMERICAN σχεδίασε ένα συμβόλαιο ομαδικής ασφάλισης ειδικά για τα μέλη της Ένωσης Φίλων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΕΦΤΤ). Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες των μελών και λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς την κοινωνική ασφάλιση, ειδικότερα στον τομέα της υγείας.

Με τη συνεργασία της ΕΦΤΤ, η εταιρεία διαμόρφωσε ένα σύνολο καλύψεων για νοσοκομειακή περίθαλψη σε ιδιωτικά και κρατικά νοσηλευτήρια, ενώ περιλαμβάνεται και εξωνοσοκομειακή φροντίδα με πρόβλεψη κάλυψης ιατρικών επισκέψεων, φαρμακοθεραπείας και διαγνωστικών εξετάσεων. Με το ομαδικό πρόγραμμα, παρέχεται η δυνατότητα στα μέλη της ΕΦΤΤ να έχουν πρόσβαση σε παροχές υγείας υψηλής ποιότητας μέσω του πανελλαδικού δικτύου υγείας της INTERAMERICAN, σε προνομιακή τιμή.

Το συμβόλαιο μεταξύ της εταιρείας και της Ένωσης Φίλων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου υπεγράφη πρόσφατα στα κεντρικά γραφεία της ΙΝΤERAMERICAN. Σημειώνεται ότι η εταιρεία παρουσίασε κατά το 2015 αυξημένη δραστηριότητα στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων, προσθέτοντας αρκετές επιχειρήσεις στο πελατολόγιό της.                                                            


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ