Οι κορυφαίοι παίκτες βρέθηκαν στο μεγαλύτερο τουρνουά για το Κύπελλο Ελλάδος PES 2016 στο κατάστημα της Κωτσόβολος στο The Mall Athens!

Το Σάββατο 9/1 πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Κωτσόβολος στο The Mall Athens ο τελικός του δημοφιλούς Κυπέλλου Ελλάδος PES 2016, που οι 32 καλύτεροι παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα έδωσαν σκληρή αγωνιστική μάχη για να αναδειχθεί ο Κυπελλούχος!

Τα δώρα που χάρισε η Κωτσόβολος στον τελικό δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο καθώς ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στη λατρεία που έχει ένας παίχτης για το gaming.

Συγκεκριμένα τα δώρα που δόθηκαν στον τελικό ήταν:
1ος νικητής: Κυρτή οθόνη HP Elite S270C 27 ιντσών για PC για αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης και ρεαλιστική εικόνα παιχνιδιού 
2ος νικητής: Κονσόλα PS4 
3ος νικητής: Κονσόλα PS4
4ος νικητής: Τιμονιέρα Racing Wheel 4 της Hori, συμβατή με τις κονσόλες PS4 και PS3
5ος νικητής: Χειριστήριο Sony DualShock 4 με ευαίσθητο αισθητήρα six-axis 
6ος νικητής: Χειριστήριο Sony DualShock 4 με ευαίσθητο αισθητήρα six-axis 
7ος νικητής: Σκληρός δίσκος 2,5″ χωρητικότητας 1000GB με τύπο διασύνδεσης USB 3.0.
8ος νικητής: Σκληρός δίσκος 2,5″ χωρητικότητας 1000GB με τύπο διασύνδεσης USB 3.0. 

Το Κωτσόβολος League Trophy 2016 αναδεικνύει το αγαπημένο τουρνουά gaming του κοινού και αυτό το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή του. Οκτώ διαφορετικοί σταθμοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης, πολλά μεγάλα δώρα και νέες αγωνιστικές εμπειρίες είναι η «υπόσχεση» που τηρεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια για το τουρνουά που έγινε θεσμός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα: https://goo.gl/9zSGXR 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ