Οι κκ Λεωνίδας Κωβαίος και Σπύρος Ξανθόπουλος νέοι Εταίροι της ΕΥ στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της εταιρείας

Δύο νέους Εταίρους απέκτησε το τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδας, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ανάπτυξης της εταιρείας. Πρόκειται για τον Λεωνίδα Κωβαίο, στέλεχος με μακρόχρονη σταδιοδρομία σε μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, και τον Σπύρο Ξανθόπουλο, έμπειρο στέλεχος της ΕΥ με σημαντική πορεία στο χρηματοοικονομικό τομέα. 

Ο Λεωνίδας Κωβαίος διαθέτει σημαντική εμπειρία στην παροχή μεγάλης κλίμακας λύσεων ICT (Information & Communication Technologies), στη διαχείριση IT ομάδων, καθώς και σε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλους οργανισμούς. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Διευθυντής Πληροφορικής (CIO) στα Ελληνικά Πετρέλαια, Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία SingularLogic και Υπεύθυνος Σχεδιασμού Επιχειρηματικών Λύσεων (Solutions Design Director) στην εταιρεία Intracom. Είναι διπλωματούχος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου της Πάτρας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (M.Sc.) στον τομέα Computer Science από το Πανεπιστήμιο του Waterloo, Ontario του Καναδά.

Ο Σπύρος Ξανθόπουλος έχει μία μακρά σταδιοδρομία στο χώρο των τραπεζών και των κεφαλαιαγορών. Έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα διαμόρφωσης στρατηγικής, διαχείρισης πελατών και επιχειρησιακής υποστήριξης χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί σε πολλές εταιρείες παροχής επενδυτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και σε διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η Clarmond, η HFA και η BNP Paribas αντίστοιχα. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου και διδακτορικού από το Imperial College του Λονδίνου, ενώ έχει διατελέσει για 12 έτη ερευνητικός συνεργάτης και διδάσκων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Με την ευκαιρία της επιλογής των δύο νέων Εταίρων, ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδας, δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τους δύο νέους Εταίρους μας. Η παρουσία τους και η πολύπλευρη εμπειρία τους έρχεται να ενισχύσει την ηγετική ομάδα του τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ σε μια περίοδο δυναμικής ανάπτυξης για την εταιρεία. Στην ΕΥ, έχουμε ανάγκη από καταξιωμένα και έμπειρα στελέχη, όπως και από νέους ανθρώπους που βρίσκονται στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους. Επενδύουμε στην Ελλάδα και στηρίζουμε την εθνική οικονομία και την προσπάθεια να κρατήσουμε τους νέους επιστήμονες στη χώρα μας. Από το 2010 έχουμε αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό μας κατά 78%, απασχολώντας πλέον 940 επαγγελματίες. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία».       
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ