Άνοιξε η περίοδος εγγραφών στην Έρευνα Best Workplaces 2017

Το Great Place to Work® Hellas ανακοινώνει ότι η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής στην έρευνα Best Workplaces 2017 λήγει την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016.

Όσες εταιρείες απασχολούν περισσότερους από 20 εργαζόμενους και επιθυμούν να αξιολογήσουν το εργασιακό τους περιβάλλον και να το συγκρίνουν με αυτό των άλλων εταιρειών, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή τη  μεγάλη ετήσια έρευνα. 

Εάν η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα εξαίρετο εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της, θα συμπεριληφθεί στη λίστα των καλύτερων εταιρειών, θα διακριθεί και θα βραβευθεί. 

Στην Ελλάδα, βραβεύονται κάθε χρόνο τρεις κατηγορίες επιχειρήσεων, ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους, και συγκεκριμένα:

10 εταιρείες οι οποίες απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους και πάνω
10 επιχειρήσεις με 50-250 εργαζόμενους
5 επιχειρήσεις που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους

Βασικός στόχος της έρευνας Best Workplaces, είναι να δώσει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αποτιμήσουν, να κατανοήσουν και να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον, και παράλληλα να προβληθούν για αυτό εάν το αξίζουν. 

Η έρευνα αυτή που είναι η μεγαλύτερη σε όλο τον κόσμο διεξάγεται κάθε χρόνο σε 51 χώρες, συμμετέχουν περίπου 5.500 επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν πάνω από 10 εκατομμύρια εργαζόμενους και συμπληρώνονται περισσότερα από 2 εκατομμύρια ερωτηματολόγια.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την έρευνα και την μεθοδολογία της στην ιστοσελίδα: http://www.greatplacetowork.gr.

Εάν θέλετε να ρωτήσετε περισσότερα μπορείτε να επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-6971098 με την κυρία Ανθή Τσέντου, info@greatplacetowork.gr.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ