Κάρτα GEP – Δωρεάν Προνόμια για όλες τις Επιχειρήσεις

ΚΑΡΤΑ GEP – ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! Μάθετε πως θα την αποκτήσετε!

«Εργαλείο» ευκαιριών και προνομίων για τους εργαζόμενους όλων των επιχειρήσεων.

Η ΚΑΡΤΑ GEP, είναι ένα «εργαλείο» ευκαιριών για όλες τις επιχειρήσεις  που επιθυμούν να παρέχουν προνόμια στους εργαζομένους τους,  χωρίς ωστόσο να χρειάζεται να επενδύσουν χρήματα και πόρους γι΄ αυτά. 

Η GEP, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που της δίνει το μεγάλο εύρος των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, παράγει αξία για όλους, διοχετεύοντας στα ενδιαφερόμενα κοινά, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που επιθυμούν, εξασφαλίζοντάς τους προνομιακή αντιμετώπιση. 

Κάθε κάτοχος της ΚΑΡΤΑΣ GEP, θα ενημερώνεται τακτικά για τις νέες προνομιακές υπηρεσίες στις οποίες θα έχει πρόσβαση, μέσω της κάρτας, οι οποίες θα προστίθενται σταδιακά, καθώς το Πρόγραμμα θα εμπλουτίζεται συνεχώς. 

Στόχος του Προγράμματος είναι να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε επιχείρηση και για κάθε εργαζόμενο, που επιθυμεί να έχει έτοιμες προνομιακές επιλογές για τις υπηρεσίες που αναζητά, χωρίς να σπαταλά χρόνο και χρήμα. 

Η συγκεκριμένη κάρτα προνομίων η οποία παρέχεται από τη GEP, έχει μηδενική συνδρομή και ξεκινά τη λειτουργία της, με προνομιακές παροχές Υπηρεσιών Υγείας σε συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής Αθηνών.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι με τη χρήση της ΚΑΡΤΑΣ GEP, ο κάτοχός της, εξασφαλίζει έως και μηδενική συμμετοχή σε περίπτωση νοσηλείας στην Ευρωκλινική Αθηνών, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις αμοιβές των ιατρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. 

Επιπλέον οι κάτοχοι της ΚΑΡΤΑΣ GEP έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από ΔΩΡΕΑΝ παροχές όπως, απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις, είτε πρόκειται για επείγοντα περιστατικά ή για τακτικά σ΄ ένα μεγάλο εύρος ιατρικών ειδικοτήτων, δωρεάν ετήσιο check up για ενήλικες και παιδιά, ειδικό προνομιακό τιμοκατάλογο σε περίπτωση μη χρήσης του ασφαλιστικού φορέα και πολλά άλλα προνόμια τα οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ