Οι τρεις κορυφαίοι οικονομικοί αναλυτές της χώρας μας στο Hands-On Business Finance 2016

Πως “χαρτογραφούνται” τα νερά στα οποία κινείται η ελληνική οικονομία; Ποιες οι διέξοδοι για τις επιχειρήσεις; 

Οι τρεις κατά τεκμήριο κορυφαίοι οικονομικοί αναλυτές της χώρας μας, Μιχάλης Μασουράκης, Chief Economist του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, Δρ. Πλάτων Μονοκρούσος, Group Chief Economist-Deputy General Manager της Eurobank και Ηλίας Λεκκός, Group Chief Economist της Τράπεζας Πειραιώς, θα σκιαγραφήσουν στο συνέδριο Hands-On Business Finance 2016 την πραγματικότητα, τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, αναλύοντας το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα. Παράλληλα, θα παρακαθίσουν σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον panel, όπου θα δεχτούν ερωτήσεις από τα διευθυντικά στελέχη που θα απαρτίζουν το κοινό και από εκπροσώπους του Τύπου. 

Το συνέδριο Hands-On Business Finance 2016 
διοργανώνεται από το περιοδικό CFO Agenda και την Boussias Communications στις 26 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza (Φραγκοκκλησιάς 3Α & Γρανικού, Τ.Κ. 15125).   

Στην 5η διοργάνωσή του, το συνέδριο Hands-on Business Finance δίνει και πάλι βήμα διαλόγου στους Οικονομικούς Διευθυντές, για να προβάλουν έργα και πρακτικές που έκαναν τη διαφορά για την επιχείρησή τους. Παράλληλα, θα αναδείξουν το νέο ρόλο του CFO ως strategic partner της επιχείρησης, ενώ αναμένεται να αναφερθούν σε μια σειρά από πτυχές του financial management (λ.χ. cost management, διαχείριση πιστωτικού κινδύνου, βελτιστοποίηση operations, outsourcing κ.ο.κ.). Μεταξύ των ομιλητών συγκαταλέγονται οι:

Håkan Ebersjö, VP Sales, DSPanel
Δημήτρης Αναστασίου, Senior Finance Director, GlaxoSmithKline 
Παντελής Δημόπουλος, Group CFO, Apivita SA 
Θεόδωρος Θάνος, Commercial Finance Supervisor, ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε.
Φίλιππος Κατσαμπούρης, Account Manager, PREDICTA S.A.
Τηλέμαχος Κριτσωτάκης, Οικονομική Διεύθυνση, Οικονομικός Αναλυτής, MEDIA STROM
Κωνσταντίνος Μάγκουρας, CFO, Public (Retail World SA)
Ηλίας Μαλανδρής, CFO, Yalco 
Μαρία Μεταξογένη, CEO, Infobank Hellastat SA
Βαγγέλης Μόρφης, CFO, Cyprus, Greece, Malta, Microsoft
Θεόδωρος Νικολόπουλος, CFO, Vermantia 
Στέργιος Νικολόπουλος, Sales Controlling Manager Greece, Mondelez Greece 
Κώστας Πετρούτσος, Finance Director, LeasePlan Hellas A.E
Πέτρος Ρούμπης, CFO, International Gaming and Entertainment S.A.
Μιχάλης Σαμωνάς, CFO, ΣΙΔΜΑ Α.Ε.
Δέσποινα Σέρφα, Manager IS BI, CF & Planning, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ – Affiliate of Philip Morris International
Αλίν Τακβοριάν, Senior Consultant, NetU Hellas Α.Ε 
Μάκης Τσιντήλας, IT Supervisor, ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε.
Σπύρος Φενερλής, Finance & Operations Manager Hellas & Turkey, Giochi Preziosi 
Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου, Managing Director, CQS S.A.

Για περισσότερες πληροφορίες: Παναγιώτης Μαρκέτος, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 122), 697-4278770, e-mail: pmarketos@boussias.com 

Για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στο συνέδριο παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Αγγελική Κουτσουράδη, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 268), e-mail: akoutsouradi@boussias.com 

~
Σχετικά με την Boussias Communications

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων. 

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ