Ετήσιο Συνέδριο Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου σε Σερβία, Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την ICAP Group

Συνέδρια για την Αξιολόγηση Πιστωτικού Κινδύνου σε Σερβία και Ελλάδα πραγματοποίησε η ICAP Group το 2016.

Στις 2 Νοεμβρίου στην Σερβία, πραγματοποιήθηκε το 6ο ετήσιο Συνέδριο Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου από την ICAP Serbia συγκεντρώνοντας κεντρικούς ομιλητές από διεθνείς εταιρείες όπως  S&P Global Ratings, FEBIS, καθώς και κορυφαίες Τράπεζες. 

Για 9η συνεχή χρονιά,  στις 10 Νοεμβρίου,  πραγματοποιήθηκε από την ICAP Group το ετήσιο Συνέδριο Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου στην Αθήνα  υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, προσελκύοντας 320 συμμετέχοντες και με ομιλητές από τις Fitch Ratings, Dun & Bradstreet, Siemens AG. 

Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου από την  ICAP Group

Με σημαντική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση για τη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου που διοργάνωσε η  ICAP Group, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.

Το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η αποτελεσματικότητα των σημερινών πρακτικών διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου και η αξία του πιστωτικού προφίλ ενός πελάτη για τις επιχειρήσεις. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τόσο στελέχη οικονομικών υπηρεσιών και πιστωτικού ελέγχου όσο και πολλοί από τους ίδιους τους επιχειρηματίες.

Οι κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Διευθυντής Καταστήματος Βόρειας Ελλάδας της ICAP, Βασίλης Παπαχρήστος με παρουσίαση της υφιστάμενης εικόνας της  Ελληνικής Οικονομίας και των επιπτώσεις της κρίσης στο σύνολο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της ICAP Group, Σέρκο Κουγιουμτζιάν ο οποίος παρουσίασε τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας της ICAP Group για τη «Διαχείριση του Πιστωτικού Κινδύνου των Επιχειρήσεων της Ελληνικής αγοράς» και η Διευθύντρια Credit Risk Services της ICAP Group, Μυρτώ Κυριακίδου, έκανε εκτενή παρουσίαση για τα Πιστωτικά Όρια, αναλύοντας τις Μεθοδολογίες, τις Πολιτικές των αποφάσεων και τα μοντέλα που εφαρμόζονται σήμερα. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ