Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση “Diplomats in Concert in Athens”

DIPLOMATS IN CONCERT IN ATHENS

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά η ξεχωριστή μουσική εκδήλωση “Diplomats in Concert in Athens”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου Πρέσβεις, διπλωμάτες, μέλη των οικογενειών τους και Έλληνες λυρικοί καλλιτέχνες ένωσαν το πάθος τους για τη μουσική, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τον εξοπλισμό ενός σπιτιού SOS στο νέο Παιδικό Χωριό SOS στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πρέσβεις και μέλη του διπλωματικού σώματος από την Αυστραλία, Αυστρία, Γερμανία, Γεωργία, Ιαπωνία, Καναδά, Λουξεμβούργο, Μπαγκλαντές, Σλοβενία και Τσεχία ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και συνεπήραν το κοινό με έργα των Schubert, Vivaldi, Chopin, Rossini, Tchaikovsky, Lehar, Verdi, Puccini, Cahuzac, Νίνο Ρότα, Μίκη Θεοδωράκη και άλλων.

Μαζί τους συμμετείχαν η σοπράνο Άννα Στυλιανάκη, ο βαρύτονος Διονύσης Σούρμπης, το Jazz τρίο του Τάκη Φαραζή (John Balikos Jazz τρίο) και οι διακεκριμένοι πιανίστες Ευγενία Βοτανοπούλου, Δημήτρης Γιάκας και ο διεθνούς φήμης Πάνος Καράν.

Το σχεδιασμό του φωτισμού της βραδιάς και φέτος επιμελήθηκε η διεθνούς φήμης και βραβευμένη με ΕΜΜΥ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 Ελευθερία Ντεκώ, ενώ την επιμέλεια και την οργάνωση παραγωγής είχε ο καλλιτέχνης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Νίκος Τσαούσης.

Ένα θερμό ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης Groupama, Genesis Pharma και Panas Sophisticated Hospitality, στους υποστηρικτές Coca-Cola, Κayak, Κτήμα Σκούρα και Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες, καθώς και στο κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έβαλε, με τη συμμετοχή του, το λιθαράκι του στο τέταρτο Παιδικό Χωριό SOS, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Xoρηγοί επικοινωνίας: Καθημερινή, Nova, Easy 97.2, Insider, politisonline.gr, protagon.gr


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ