Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ”: Διεθνές Φεστιβάλ ART4MORE

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» σας καλεί να ψηφίσετε το Διεθνές Φεστιβάλ ART4MORE στην ηλεκτρονική ψηφοφορία Bravo 2016, που επιβραβεύει τις καλύτερες πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στη χώρα μας από ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΤΑ, ΜΚΟ και προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα και την Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Το ART4MORE, που συμμετέχει στην κατηγορία Βραβείου BRAVO SOCIETY, αποτελεί ένα καινοτόμο Διεθνές Φεστιβάλ που συνδέει τη Σύγχρονη Τέχνη με την Ψυχική Υγεία και ευαισθητοποιεί το κοινό για κοινωνικά θέματα και ζητήματα Ψυχικής Υγείας. Η πρωτοβουλία απευθύνεται στο καλλιτεχνικό κοινό, σε λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας, σε φορείς παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας και στο ευρύ κοινό. Πραγματοποιείται ετησίως από το 2007 από την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10η Οκτωβρίου).

Το ART4MORE επιλέγει κάθε χρόνο μια καινούρια θεματική, συγκεντρώνοντας σύγχρονα διεθνή έργα από το χώρο των εικαστικών, της μουσικής, του κινηματογράφου, της αρχιτεκτονικής, του θεάτρου, του χορού, των νέων μέσων και του design και καλεί τους επισκέπτες να λάβουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία ευαισθητοποίησης που προτείνει.

Η 9χρονη πορεία του ART4MORE αποτέλεσε το έναυσμα για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου N.E.F.E.L.E., υπό τον συντονισμό της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ”, με αντικείμενο τη σύνδεση Τέχνης και Ψυχικής Υγείας και απώτερο στόχο τη συγκρότηση του Ευρωπαϊκού Δικτύου των Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας N.E.F.E.L.E.

Δείτε και ΨΗΦΙΣΤΕ εδώ την υποψηφιότητά μας για το Φεστιβάλ ART4MORE στα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS!


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ