Το «Μαζί για το Παιδί» μοιράζει παπούτσια TOMS σε φτωχά παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Το «Μαζί για το Παιδί» μοιράζει παπούτσια TOMS σε φτωχά παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Μαζί για το Παιδί συνεργάζεται με περισσότερες από 200 Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Κοινωνικές Υπηρεσίες Δημοσίων Φορέων, που στηρίζουν άπορα παιδιά και οικογένειες ανά την Ελλάδα, με σκοπό να παρέχει ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια σε κάθε παιδί σε ανάγκη.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Από το 2015, το «Μαζί για το Παιδί» έχει μοιράσει περισσότερα από 39.000 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά σε ανάγκη σε όλη την Ελλάδα! Το υπέροχο ταξίδι του «μοιράσματος», θα συνεχιστεί και το 2017, με ένα και μόνο σκοπό, να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από χρησιμοποιημένα ή ακατάλληλα παπούτσια.

Για την καλοκαιρινή/φθινοπωρινή περίοδο 2017, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε περισσότερες από 40 περιοχές σε Αττική, Ήπειρο, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Κόρινθο, Πάτρα, Ναύπακτο, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κεφαλονιά και Κρήτη.

Το Μαζί για το Παιδί, ως επίσημος συνεργάτης της TOMS (Giving Partner) από το 2015, διανέμει δωρεάν παπούτσια για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του ωφελούμενου πληθυσμού σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το μεγάλο εγχείρημα που έχει αναλάβει το Μαζί για το Παιδί υλοποιείται με τη βοήθεια εθελοντών αλλά και συμπαράσταση ευαισθητοποιημένων εταιρειών που συνδράμουν καθημερινά το έργο μας σε όλη την Ελλάδα και τους ευχαριστούμε θερμά!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ