Η Global Sustain παρουσίασε το Yearbook 2016/17

H Global Sustain γιόρτασε την έκδοση ενός ακόμα Yearbook ανάμεσα σε φίλους, μέλη και συνεργάτες. Η εταιρία παρουσίασε την δέκατη έκδοση της σειράς Yearbook, με τίτλο  “The Energy (R)evolution”, σε ειδική εκδήλωση, την Πέμπτη 18 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Metropolitan, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών.

Η φετινή ανθρακικά ουδέτερη έκδοση Yearbook είχε συμμετοχές από οργανισμούς όπως, United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD), UN Sustainable Energy for All, World Energy Council και European Commission. 

Την εκδήλωση «άνοιξε» ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος, Global Sustain Group, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και παρουσιάζοντας τη φετινή έκδοση με αναφορά στα άρθρα που την απαρτίζουν. 

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν από ανώτατα διευθυντικά στελέχη, των οποίων άρθρα και απόψεις φιλοξενούνται στη φετινή έκδοση. Αρχικά ο κ. Διονύσης Χριστοδουλόπουλος, Managing Director, MAN Diesel & Turbo Hellas Ltd, μίλησε για τη στρατηγική μείωσης των ανθρακούχων εκπομπών της εταιρίας. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο  κ. Σπύρος Ράπτης, Sales Director for Distributors and Integrators, Greece & Cyprus, Schneider Electric, ο οποίος μίλησε για την ενεργειακή απόδοση, τη συνδεσιμότητα και την κατανεμημένη ενέργεια, αλλά και για τους τρόπους ενδυνάμωσης ενός βιώσιμου μέλλοντος. Οι τοποθετήσεις ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του κ. Γιάννη Σαλαβόπουλου, CEO CAPITALS Circle Group & CEO Global Sustain GmbH, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της ενεργειακής ασφάλειας στην Ε.Ε. με νέα αντίληψη διαχείρισης κινδύνου και συνέχειας.  

H εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 40 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών έκλεισε με δικτύωση και δεξίωση.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης, ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Λονδίνο. 

Χορηγοί Επικοινωνίας: Business Wire, Capital.gr, Revolve Media, Energypress
Χορηγός Κοκτέιλ: Αθηναϊκή Ζυθοποιία


Σχετικά με το Yearbook
Η ετήσια σειρά εκδόσεων Yearbook παρουσιάζει σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις επιχειρήσεων και φορέων πάνω σε θέματα που αφορούν στην αειφορία. Το Yearbook αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των κοινωνικών εταίρων και καταλύτη για εποικοδομητικό διάλογο και αλλαγή. Την έκδοση εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και σημαντικοί εκπρόσωποι όλων των ενδιαφερόμενων μερών από ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, η Global Sustain επιλέγει για την έκδοση ένα θέμα παγκόσμιου ενδιαφέροντος που επικεντρώνεται στο τρίπτυχο άνθρωπος – περιβάλλον -οικονομική ωφέλεια και το αναδεικνύει πολύπλευρα, συγκεντρώνοντας απόψεις κορυφαίων διεθνών προσωπικοτήτων, επιχειρηματικών ηγετών, αρχηγών κρατών, οραματιστών, αξιωματούχων διεθνών οργανισμών, ακαδημαϊκών, κ.ά. Η έκδοση παρουσιάζεται κάθε χρόνο στην Αθήνα και στο εξωτερικό, ενώ διανέμεται σε περισσότερες από 50 χώρες, σε 5 ηπείρους.

Σχετικά με τη Global Sustain
Η εταιρία Global Sustain, με γραφεία σε Αθήνα, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Ζυρίχη, Λευκωσία, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία. Αποστολή της είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιριών και οργανισμών στην αειφορία, μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος – περιβάλλον – οικονομική ωφέλεια. Στα μέλη της περιλαμβάνονται εταιρίες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, δημόσιοι φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Οι συμβουλευτικές και on-line υπηρεσίες, το ηλεκτρονικό newsletter, η διοργάνωση συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων, η ενότητα Members-to-Members, η ετήσια έκδοση Yearbook και το Sustainability Forum συμβάλλουν στη δυναμικότερη προβολή του αειφόρου έργου των μελών της Global Sustain, χτίζοντας γέφυρες μεταξύ αυτών, της αγοράς και της κοινωνίας μέσα στην οποία λειτουργούν. H Global Sustain συνεργάζεται, συμμετέχει και είναι μέλος διεθνών οργανισμών όπως UN Global Compact, UN Principles for Responsible Investment (PRI), Global Reporting Initiative (GRI), Academy for Business in Society (ABIS), Social Value International, Institute of Directors (IOD), EFQM, CEO Clubs, Capitals Business Circle, κ.ά. www.globalsustain.org. 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ