Η Generation σαλπάρει με το πλοίο του CruiseInn σε μια μοναδική επιχειρηματική κρουαζιέρα

Το πλοίο του CruiseInn σαλπάρει φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά και είναι έτοιμο να παρασύρει σε μια μοναδική εμπειρία επιχειρηματικότητας τη νέα γενιά, με την υποστήριξη της Generation Y – International e-Business Experts.

Η συμπαραγωγή του ThinkBiz και της Celestyal Cruises που ξεκινάει στις 23 Ιουνίου προσκαλεί φοιτητές και νέους επαγγελματίες, 18-30 ετών, να δημιουργήσουν τη δική τους startup στους τομείς του Τουρισμού, της Οινογαστρονομίας και της Ναυτιλίας μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στη διάρκεια μίας πραγματικής κρουαζιέρας.

Η Generation Y – International e-Business Experts με ηγετική θέση στο χώρο του digital business στην ελληνική και διεθνή αγορά γνωρίζοντας την σημασία του ηλεκτρονικού επιχειρείν, είναι χορηγός αυτής της προσπάθειας, έτσι ώστε σε συνεργασία με την CruiseInn οι νέοι συμμετέχοντες του διαγωνισμού να δοκιμάσουν τις τεχνολογικές τους δεξιότητες και τις ακαδημαϊκές γνώσεις στην πραγματική επιχειρηματική ζωή.

Η Chief Human Resources Officer, της Generation Y, Κατερίνα Στυλιανίδου και η Digital Marketing Director, Εύα Μπούζη θα λάβουν μέρος στην κρουαζιέρα και θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους από την μακροχρόνια ενασχόλησή τους με το ηλεκτρονικό επιχειρείν. Οι συμμετέχοντες στην κρουαζιέρα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την κυρία Στυλιανίδου να αναπτύσσει τις γνώσεις της σε θέματα που αφορούν στη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τη βελτίωση των εσόδων μιας επιχείρησης, ενώ η κυρία Μπούζη θα δώσει τις δικές της συμβουλές  στους νέους επιχειρηματίες για το πώς να επιτύχουν επιχειρηματικούς και επικοινωνιακούς στόχους για το brand τους.

Πριν το πλοίο του CruiseInn σαλπάρει, ο Head of Performance Marketing της Generation Y, Θάνος Παπαγιαννίδης και ο Head of Branding Marketing, Τάσος Αυγεραντώνης θα μιλήσουν στους συμμετέχοντες της κρουαζιέρας για το digital transformation μιας επιχείρησης και θα μοιραστούν μαζί τους εμπειρίες από την δική τους επαγγελματική εμπειρία στον τομέα του digital marketing, δινοντάς τους πολύτιμα εφόδια για τη δική τους σταδιοδρομία.

Το CruiseInn, ο πρώτος επιχειρηματικός διαγωνισμός εν πλω στην Ελλάδα θα διαρκέσει από τις 23-29 Ιουνίου 2017 και φιλοδοξεί να παρασύρει σε μια μοναδική εμπειρία επιχειρηματικότητας τη νέα γενιά επιχειρηματιών. Η Σαντορίνη,  τα Χανιά, η Ρόδος, η Μύκονος, η Σμύρνη και το Τσεσμέ είναι μερικοί μόνο από τους μοναδικούς προορισμούς του Αιγαίου που θα απολαύσουν στο ταξίδι τους οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ