Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στις 20 – 22 Ιουνίου 2018 η Διεθνής Έκθεση Ηλιακής Ενέργειας και Φ/Β, Intersolar Europe

Στις 20 – 22 Ιουνίου 2018 η Διεθνής Έκθεση Ηλιακής Ενέργειας και Φ/Β, Intersolar Europe, μαζί με την ees Europe  

Στις 20 – 22 Ιουνίου 2018 θα λάβει χώρα η επόμενη Intersolar Europe στο Μόναχο, παράλληλα με την έκθεση ees Europe (electrical energy storage). Η Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί από την ίδρυσή της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρεμπόρους και φορείς παροχής υπηρεσιών, ενώ η ees Europe παρουσιάζει τομείς, όπως: αποθήκευση ενέργειας, συσσωρευτές, υλικά, εξαρτήματα, ανακύκλωση, διαχείριση και συστήματα μπαταριών, δοκιμές μπαταριών, συστήματα ελέγχου κ.α.

Οι τελευταίες διοργανώσεις Intersolar Europe και ees Europe, που πραγματοποιήθηκαν φέτος, συγκέντρωσαν 9 ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις μεταξύ 1.100 εκθετών από 51 χώρες και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον 40.000 επισκεπτών από 160 χώρες. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις: Ecosun Ltd, Inacess SA, Leoch Europe SA, Organic Electronic Technologies (OET), Profilodomi, STEELMAXenergy SA, Survey Digital, SYSTEMS SUNLIGHT SA και Vita Cyprus Limited.  

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης Intersolar Europe πραγματοποιείται κάθε χρόνο και το Intersolar Europe Conference, το οποίο ενημερώνει τους επισκέπτες του για όλες τις εξελίξεις στην αγορά της ενέργειας. Tο περασμένο Intersolar Europe Conference φιλοξένησε 1.700 ειδικούς του κλάδου από 77 χώρες, σημειώνοντας αύξηση 30% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση.  

Η Intersolar είναι μία έκθεση που ξεπερνά τα σύνορα της Ευρώπης και αναπτύσσεται συνεχώς παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, η επόμενη Intersolar North America θα διεξαχθεί στις 11. – 13.07.17 στο Σαν Φραντσίσκο, παράλληλα με την ees North America. Η Intersolar South America θα λάβει χώρα στις 22. – 24.08.17 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, παράλληλα με την ees South America. Η επόμενη Intersolar Middle East θα πραγματοποιηθεί στις 26. – 27.09.17 στο Ντουμπάι και η επόμενη Intersolar India θα διεξαχθεί στις 05. – 07.12.17 στο Μουμπάι, παράλληλα με την ees India. 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.intersolarglobal.com και την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.germanfairs.gr ή να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Solar Promotion GmbH στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037, για να ενημερωθεί για όλες τις διοργανώσεις της Intersolar και ees ανά τον κόσμο. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ