Το Celestyal Nefeli «σαλπάρει με ρυθμό» για την πιο αξέχαστη World Party Cruise

Το Celestyal Nefeli «σαλπάρει με ρυθμό» για την πιο αξέχαστη World Party Cruise 

Η τριήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» της Celestyal Cruises απογειώνει τη διάθεση με περισσότερα parties και χορό στην πρώτη World Party Cruise στο καταγάλανο Αιγαίο

Η Celestyal Cruises υποδέχεται την ανατρεπτική World Party Cruise powered by Whats Up στο Celestyal Nefeli που θα σαλπάρει για την τριήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» από τις 14 έως τις 17 Ιουλίου, με προορισμούς τη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Σάμο και τη Μήλο. Για τρεις ολόκληρες ημέρες, η ιδιαίτερη κρουαζιέρα #CelestyalWorldParty, που διοργανώνει το ταξιδιωτικό πρακτορείο World Party Traveller και είναι εμπνευσμένη από τα ταξίδια του δημοφιλούς παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη σε ολόκληρο τον κόσμο, επιφυλάσσει ατέλειωτο ξεφάντωμα με μοναδικά pool parties, happenings, παιχνίδια, διαγωνισμούς εν πλω, αλλά και αξέχαστες εκδρομές στους προορισμούς που θα επισκεφθούν. 

Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες του Celestyal Nefeli θα απολαύσουν εν πλω γνωστούς DJ και guest barmen, όπως o Γιώργος Μανίκας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, και παράλληλα θα συμμετέχουν σε παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού, hula hoop, διελκυστίνδα, δραστηριότητες στην πισίνα, ένα ξεκαρδιστικό standup comedy από τον Γιώργο Χατζηπαύλου καθώς και το πρώτο World Party Traveller Song Contest, με έπαθλο ένα World Party ταξίδι. Η #CelestyalWorldParty κρουαζιέρα περιλαμβάνει και διασκέδαση σε επιλεγμένους προορισμούς όπως στο Super Paradise της Μυκόνου,  στη Σάμο καθώς και στη Μήλο για μοναδικές βουτιές στις μαγευτικές παραλίες τους. 

Την τελευταία μέρα το World Party Cruise παραδίδεται στους ήχους των REC, σε ένα μοναδικό πάρτι έκπληξη με live συναυλία του αγαπημένου ελληνικού συγκροτήματος. Αποχαιρετώντας αυτήν τη μοναδική εμπειρία, όλοι οι επιβάτες θα ελευθερώσουν στον βραδινό καλοκαιρινό ουρανό ιπτάμενα χρωματιστά φαναράκια, δίνοντας την υπόσχεση για μια νέα συνάντηση εν πλω, με τη φιλοξενία της Celestyal Cruises και το αστείρευτο κέφι του World Party Traveller.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
www.celestyalcruises.com
Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises: Φρόσω Ζαρουλέα – 216 4009659

Σχετικά με τη Celestyal Cruises
Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρία που διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά, ενώ για την περίοδο 2016-17 πραγματοποιεί κρουαζιέρες για όλο το χρόνο στην Κούβα. Η εταιρία διαχειρίζεται πέντε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Κοινωνική Υπευθυνότητα
Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 1.200 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου και Ίου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών.

Πιστοποίηση ISO 
Όλο το φάσμα της διοίκησης των κρουαζιερόπλοιων, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού τομέα, του ξενοδοχειακού τμήματος και του πληρώματος και των γραφείων της Celestyal Cruises είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Βραβεία 
To 2017, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, στις κατηγορίες που αφορούν τα  κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, και συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές». Στα Greek Tourism Awards 2017, η εταιρία κατέκτησε πέντε βραβεία, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά τη δυναμική της δραστηριοποίηση στον κλάδο του κρουαζιέρας και την υπεραξία που προσφέρει. Συγκεκριμένα, βραβεύθηκε με χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου/ Εμπλουτισμός του ελληνικού τουριστικού προϊόντος», «Guest Service Excellence», «Γαστρονομικός τουρισμός» και «Εταιρική ταυτότητα/ Διαχείριση εταιρικής φήμης/ Branding», ενώ απέσπασε ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια». 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ