Η Schneider Electric παρουσιάζει τον νέο αυτόματο διακόπτη ισχύος κλειστού τύπου, Compact NSXm

Με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των επαγγελματιών, η Schneider Electric ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει τη νέα σειρά αυτόματων διακοπτών ισχύος και διακοπτών φορτίου,  Compact NSXm. Χάρη στα υψηλά επίπεδα προστασίας και την εύκολη εγκατάσταση των διακοπτών Compact NSXm, η αποδοτικότητα κατά τη διάρκεια της εργασίας αυξάνεται.

Οι αυτόματοι διακόπτες ισχύος Compact NSXm είναι κατάλληλοι για ενσωμάτωση σε πίνακες διανομής χαμηλής τάσης, μηχανές και πίνακες ελέγχου. Η σειρά αποτελείται από διακόπτες 3 ή 4 πόλων με ρυθμιζόμενη θερμική προστασία και στιγμιαία προστασία από βραχυκύκλωμα ανά πόλο. Σχεδιασμένοι με γνώμονα την ευελιξία, προσφέρουν εναλλακτική στερέωση είτε απευθείας σε ράγα  DIN, είτε σε πλάτη στήριξης, ενώ οι επιπλέον επιλογές που παρέχονται, όπως τα περιστροφικά χειριστήρια, επιτρέπουν εύκολα στους χρήστες να τους προσαρμόσουν στις δικές τους ανάγκες. Μια σειρά από προ-καλωδιωμένα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα βελτιστοποιώντας περαιτέρω την προσαρμογή.

Οι διακόπτες ισχύος και διακόπτες φορτίου Compact NSXm διαθέτουν επίσης την τεχνολογία EverLink™ διασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα σύσφιξης στις συνδέσεις, απουσία ερπυσμού. Χάρη σε αυτή την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη σύνδεση και ελαχιστοποιούνται οι επιδράσεις της μεταφοράς θερμότητας ή των κραδασμών. Επιπλέον, μειώνεται ο χρόνος συναρμολόγησης και καλωδίωσης και εξαλείφεται η ανάγκη προσαρμογής του αγωγού με χρήση κος. Η τεχνολογία EverLink είναι συμβατή με όλους τους τύπους καλωδίων, συμπεριλαμβανομένων των εύκαμπτων.

«Ο συγκεκριμένος διακόπτης ισχύος θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εργάζονται» δήλωσε η Βασιλική Νώτη, Partner Projects Offer Manager της Schneider Electric, για να συμπληρώσει «Συνοψίζοντας, ο διακόπτης κατασκευάστηκε για να βελτιώσει την αποδοτικότητα, για να αυξήσει την ασφάλεια και να σας βοηθήσει να κάνετε την εργασία σας πολύ πιο εύκολα. Στο χώρο εργασίας, θα σας λύσει τα χέρια χάρη στους ακροδέκτες EverLink και τα βοηθητικά εξαρτήματα που προσαρμόζονται με ένα κλικ, ενώ παραμένουν ορατά από την πρόσοψη του διακόπτη για εύκολη και γρήγορη αναγνώριση, αλλάζοντας τα έως τώρα δεδομένα στην κατασκευή των πινάκων.»

Οι αυτόματοι διακόπτες ισχύος  Compact NSXm είναι διαθέσιμοι από 16Α μέχρι και 160Α, με πέντε επίπεδα ικανότητας διακοπής: 16, 25, 36, 50, και 70kA στα 415V. Τέλος, η σειρά αυτόματων διακοπτών ισχύος και διακοπτών φορτίου Compact NSXm, εντάσσεται στο χαρτοφυλάκιο της οικολογικής ετικέτας Green Premium™ της Schneider Electric, καθώς συμμορφώνεται πλήρως με τα περιβαλλοντικά πρότυπα RoHS, REACH, PEP και EoLI.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νέους διακόπτες ισχύος και διακόπτες φορτίου Compact NSXm, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών προδιαγραφών, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση: Schneider-electric.com.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ