Διοργάνωση Ελληνικών Ομαδικών Περιπτέρων από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο αναπτύσσει νέα δραστηριότητα για την καλύτερη προβολή, εκπροσώπηση και δικτύωση των ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές, οργανώνοντας Ελληνικά Ομαδικά Περίπτερα σε επιλεγμένες Διεθνείς Εκθέσεις στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η αποτελεσματικότερη παρουσίαση της δυναμικής σημαντικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και η επίτευξη συνεργειών, η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα, καθώς και η οργάνωση στοχευμένων συναντήσεων Β2Β  με εταίρους και δυνητικούς πελάτες. 

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με την οργάνωση Ελληνικών Ομαδικών Περιπτέρων ενισχύει και υποστηρίζει την προώθηση και την εξωστρέφεια των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής επιχειρηματικότητας και εργάζεται προς την κατεύθυνση της επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και της ανάπτυξής της, με σκοπό τη βελτίωση της πραγματικής οικονομίας και την έξοδο από την κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο έχει αναλάβει για τα επόμενα δύο χρόνια – 2018 και 2019 – τη διοργάνωση Ελληνικών Ομαδικών Περιπτέρων σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, που διοργανώνονται από Γερμανικούς Εκθεσιακούς Οργανισμούς, για τους οποίους το Επιμελητήριο είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο, με μια εμπειρία που ξεπερνά τα 60 χρόνια. Και συγκεκριμένα για τις εκθέσεις:

2018        
  • ΗΑΝΝΟVER MESSE, Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση Αννοβέρου, στις  23-27 Απριλίου 2018 
  • transport logistic CHINA, 8η Διεθνής Έκθεση Μεταφορών και Logistics στη Σαγκάη, στις 16-18 Μαΐου 2018   
  • ASIA FRUIT LOGISTICA & ASIA FRUIT CONGRESS, 12η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Φρούτων και Λαχανικών στο Χονγκ Κονγκ, στις 5-7 Σεπτεμβρίου 2018                  
2019
  • transport logistic 2019, 17η Διεθνής Έκθεση Μεταφορών και Logistics στο Μόναχο, στις  4-7 Ιουνίου 2019
Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή στα Ελληνικά Ομαδικά Περίπτερα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθυνθεί στα τηλ. 210 64 19 037 και 210 64 19 026 ή να επισκεφθεί την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ