Σημαντική Διάκριση για το MBA Full Time

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια σας ενημερώνουμε ότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ  (Πλήρους Φοίτησης), συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του στην παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων κατατάχθηκε για το 2016-2017 στη 17η θέση των καλύτερων MBA στην κατηγορία MBA FULL TIME της διακεκριμένης λίστας EDUNIVERSAL (4000 BEST MASTERS & MBA’s IN 30 FIELDS OF STUDIES WORLDWIDE). Σημειώνεται ότι το ΜΒΑ ανέβηκε δύο θέσεις σε σχέση με το 2015-2016. Επιπρόσθετα έλαβε τη διάκριση των Τεσσάρων Αστέρων μαζί με τα κορυφαία ΜΒΑ από Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Αυστρία, Ολλανδία, Ιρλανδία κ.α. ενώ και για τη φετινή χρονιά το ΜΒΑ κατατάχθηκε πάνω από αντίστοιχα προγράμματα διάσημων πανεπιστημίων του εξωτερικού.
 
Σύμφωνα με τον Eduniversal Best Masters το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί απόδειξη της ποιότητας υψηλού επιπέδου σπουδών τις οποίες προσφέρει το ΜΒΑ FULL TIME. Η κατάταξη των προγραμμάτων διεθνώς βασίζεται σε 3 πρωταρχικά κριτήρια.  
 
1. Η αναγνωρισιμότητα του προγράμματος: Ο βαθμός αναγνωρισιμότητας του προγράμματος από τις εταιρείες οι οποίες προσλαμβάνουν απόφοιτους
 
2. Απορρόφηση από την αγορά εργασίας μετά την αποφοίτηση: Ο βαθμός απορρόφησης των πτυχιούχων του Προγράμματος από την αγορά εργασίας 
 
3. Ικανοποίηση των φοιτητών: Ο βαθμός βελτίωσης του προγράμματος λαμβάνοντας υπόψη τις αξιολογήσεις και τις προτάσεις των φοιτητών.
 
Στη σχετική λίστα στην πρώτη θέση βρίσκεται το COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL (Δανία) στη δεύτερη το INSEAD (Γαλλία), στην τρίτη το IESE BUSINESS SCHOOL (Ισπανία), στην 4η το London Business School (Αγγλία), στην 13η το UNIVERSITY OF CAMBRIDGE JUDGE BUSINESS SCHOOL (Αγγλία) και στην 14η το UNIVERSITY OF OXFORD SAID BUSINESS SCHOOL  (Αγγλία).
 
Το MΒΑ, λοιπόν, για τρίτη συνεχή χρονιά κατάφερε όχι απλώς να πάρει μια τιμητική θέση αλλά να επιτύχει τη θέση #17 σε όλη την Ευρώπη, σε λίστα μαζί με Πανεπιστήμια όπως το CBS, το LBS ή το UNIVERSITY OF CAMBRIDGE, προσπερνώντας μεταπτυχιακά από πολύ γνωστά και σημαντικά πανεπιστήμια της Ευρώπης.

Και εις ανώτερα, MBA!
 
 Για την αναλυτική λίστα αξίζει να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ