Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Δύο ελληνικές συμμετοχές στη Διεθνή Έκθεση Αθλητικών Ειδών του Μονάχου

Fieratex S.A. και Pentagon® Tactical Sportswear είναι οι δύο ελληνικές εταιρίες που έλαβαν μέρος στη Διεθνή Έκθεση Αθλητικών Ειδών, ISPO MUNICH 2018, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο στη Γερμανία, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου.

Στην ISPO MUNICH 2018 συμμετείχαν 2.801 εταιρίες – εκθέτες, ενώ συγκέντρωσε περισσότερους από 84.000 εμπορικούς επισκέπτες από 120 χώρες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις του κλάδου των αθλητικών ειδών και, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση. Σημείωσαν δε, ότι τόσο η ευνοϊκή χειμερινή σεζόν, όσο και το ευρύ φάσμα προσφορών που παρουσιάζει η ISPO MUNICH συνέβαλαν στην εξαιρετική επιτυχία της έκθεσης. 

Η έκθεση αναφέρεται σε οκτώ βασικούς τομείς: Snowsports, Outdoor, Health & Fitness, Urban, Teamsports, Vision, Innovation & Industry Services και Manufacturing & Suppliers. Στη φετινή διοργάνωση ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα “Digitalization”, όπου προβλήθηκαν οι νέες ψηφιακές λύσεις για την κατασκευή, το μάρκετινγκ και τη διανομή των αθλητικών ειδών, με παρουσιάσεις και trainings της ISPO Academy στην αίθουσα Α4. Σημειώνεται ότι στις 28 και 29 Ιουνίου 2018 πρόκειται να διεξαχθεί, για πρώτη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, ένα ειδικά διαμορφωμένο event σχετικά με την Ψηφιοποίηση για τη Βιομηχανία Αθλητικών Ειδών, με την ονομασία “ISPO Digitize”. 
 
Η επόμενη διοργάνωση της ISPO MUNICH θα πραγματοποιηθεί στις 3 έως 6 Φεβρουαρίου 2019, στο Μόναχο. Μάλιστα, λόγω της αυξημένης ζήτησης της έκθεσης, στην επόμενη διοργάνωση της ISPO MUNICH πρόκειται να προστεθούν δύο επιπλέον εκθεσιακές αίθουσες (C5 και C6), όπου θα εκπροσωπηθούν κυρίως εταιρίες – εκθέτες από τους τομείς Outdoor και Health & Fitness. Με την προσθήκη αυτή, η ISPO MUNICH θα διαθέτει συνολικά 18 αίθουσες. 

Στο δυναμικό των διοργανώσεων της ISPO συγκαταλέγονται και Διεθνείς Εκθέσεις που ξεπερνούν τα σύνορα της Γερμανίας και συγκεκριμένα η ISPO SHANGHAI (Σαγκάη, 5–7.07.2018) και η ISPO BEIJING (Πεκίνο, 16 –19.01.2019) με τη συμμετοχή πλήθους εκθετών και μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα όλων των διοργανώσεων της ISPO, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 037 και στις ιστοσελίδες www.ispo.com και www.german-fairs.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ