Η ΕΔΡΑ βρέθηκε στo Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Εὖ-gym

Life is like a bike: To Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Εὖ-gym φιλοξένησε την ευρωπαïκή καμπάνια ενημερώσης

Η ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ βρέθηκε στο πρώτο θεματικό φεστιβάλ γενικής γυμναστικής και μοιράστηκε με μικρούς και μεγάλους το μήνυμα για έναν δραστήριο τρόπο ζωής.

Πραγματοποιήθηκε το Εὖ-gym , το οποίο διοργανώνει ο ΔΑΟ Καματερού, και αποτελεί το πρώτο θεματικό φεστιβάλ γενικής γυμναστικής δίνοντας στις ομάδες που συμμετέχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ποια θα είναι η κατηγορία έμπνευσής τους. Στη φετινή διοργάνωση οι ιστορίες που αφηγήθηκαν μέσα από τις χορευτικές κινήσεις και τις γυμναστικές ασκήσεις οι συμμετέχοντες βασίζονταν σε 5 θεματικές ενότητες:  Color, Music, Free, Animal και Cinema.

Μέσα σε αυτό το ενθουσιώδες κλίμα, το γεμάτο θετική ενέργεια, σε μια γιορτή του αθλητισμού και της δράσης, η ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ παρουσίασε την καμπάνια ενημέρωσης και ενεργοποίησης “Life is Like a Bike”, η οποία αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του ευρωπαïκού έργου MENS Project – συντονιστής του οποίου είναι ο Φορέας μας – και προάγει τη σύνδεση του Αθλητισμού & της Σωματικής Άσκησης με την Ψυχική Υγεία. Μια αθλητική συνάντηση, με πρωταγωνιστές τα ομαδικά προγράμματα, όπου το μήνυμα της καμπάνιας “Keep balance, keep moving” βρίσκει την πρακτική εφαρμογή τόσο στον τομέα της πρόληψης όσο και της καταπολέμησης του κοινωνικού στίγματος.

Η φιλοξενία της “Life is like a bike” από το φεστιβάλ Εὖ-Gym ήταν παραπάνω από θερμή και το ενδιαφέρον του κοινού πραγματικά μεγάλο καθώς πλέον όλοι αντιλαμβανόμαστε το ποσο ευάλωτη είναι η ψυχική μας υγεία και πόσο η καθημερινή δραστηριότητα – από τον αθλητισμό μέχρι το καθημερινό περπάτημα –  μπορεί να συμβάλλει με έναν αποτελεσματικό τρόπο. Γονείς, παιδιά και προπονητές είναι οι καλύτεροι «μεταφορείς» του μηνύματος για έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Για την ισορροπία που έρχεται μέσα από τη δράση.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ