Η Think Plus συνεργάζεται με την Mapei Hellas στην παραγωγή video

Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να αναδείξουμε το brand σας!

Η Think Plus κατανοεί πλήρως την αξία και τη σημασία ενός επιτυχημένου video, το οποίο επιτυγχάνει να αναδείξει μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τις αρετές ενός νέου προϊόντος, με το οποίο πρέπει να εξοικειωθεί και να δεθεί το αγοραστικό κοινό. θέτουμε πάντα ψηλά τον πήχη στην παραγωγή ενός εταιρικού video και το αποδεικνύουμε με συνεργασίες όπως αυτή με την Mapei Hellas.

Η Mapei Hellas είναι θυγατρική της Mapei, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας δομικών υλικών. Η Think Plus συνεργάστηκε μαζί της στον τομέα της παραγωγής video, πρωταγωνιστής του οποίου είναι, ο Μάριο που αναλαμβάνει το ρόλο να συστήσει στην ελληνική αγορά το Mapeflex MS 45. Μιλάμε για ένα προϊόν που συγκολλά και σφραγίζει σε στεγνή ή βρεγμένη επιφάνεια, είναι γρήγορο και ελαστικό και λύνει πραγματικά τα χέρια του κάθε μάστορα. Με έμφαση στη λεπτομέρεια, αναδεικνύεται η μοναδικότητα ενός «πολυεργαλείου» που ήρθε να ταρακουνήσει για τα καλά την αγορά του.

Στην Think Plus γνωρίζουμε πως η παραγωγή ενός video δεν είναι η πιο εύκολη και φθηνότερη διαδικασία, αλλά δεν υπάρχει κανείς που θα σας πει ότι δεν θα έχετε κέρδος από αυτό. Το video είναι αυτή τη στιγμή η πιο ευέλικτη και κερδοφόρα μορφή του ψηφιακού μάρκετινγκ εκεί έξω, αφού μελέτες δείχνουν πως πάνω από το 70% των χρηστών που παρακολούθησαν ένα video για ένα προϊόν, στη συνέχεια το αγόρασαν. Άλλωστε, η όραση είναι η κυρίαρχη αίσθησή μας και οι περισσότερες πληροφορίες που καταλήγουν στον εγκέφαλό μας είναι οπτικού χαρακτήρα. Εάν λοιπόν μια απλή εικόνα μπορεί να κερδίσει την προσοχή μας, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει με μια ροή κινούμενων εικόνων που προσφέρει η παραγωγή ενός video.

Η παραγωγή ενός εταιρικού video σας προσφέρει τη δυνατότητα να αυξήσετε το χρόνο που αφιερώνουν οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας, κάτι που με τη σειρά του σηματοδοτεί την αρχή μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Πολύ απλά, αν διαθέτετε video στον ιστότοπό σας, έχετε περισσότερες από 50 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανιστείτε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης της Google. Και καθώς το YouTube ανήκει στην Google, είναι ένας καλός χώρος να τα ανεβάσετε, μαζί με πρωτότυπους τίτλους και περιγραφές.

Η διαφήμιση μέσω video γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη, αυξάνοντας κατά πολύ την πιθανότητα να γίνει το νέο σας προϊόν viral. Η δημιουργία video για λόγους μάρκετινγκ απαιτεί δημιουργικότητα και κατανόηση της δραστηριότητας των χρηστών στα social media, ικανότητες τις οποίες έχουμε αναπτύξει στη Think Plus και είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε στην ανάδειξη της επιχείρησής σας με την παραγωγή ενός εταιρικού video που θα διαδίδει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες τις αρετές που κάνουν ξεχωριστό το brand σας!

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ