Το πρωτοποριακό σύστημα οπτικής επικοινωνίας τώρα και στην ΔΙΑΣΤΑΣΙΣ!

Ενισχύστε τις ενέργειες επικοινωνίας σας με την ιδιαίτερη εφαρμογή Multiplo

Μπορούν να συνδυαστούν η απλότητα και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος οπτικής επικοινωνίας, σήμανσης ή διακόσμησης ακριβώς στο σημείο πώλησης; Τώρα πια, ναι! Με το πρωτοποριακό σύστημα MULTIPLO θα εντυπωσιάσετε και θα εξασφαλίσετε την καλύτερη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

Decoration, branding ή interior signage; Το σύστημα MULTIPLO είναι μια ιδιαίτερη εφαρμογή που προσαρμόζεται και εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες επικοινωνίας, από stand προβολής προϊόντων μέχρι ολόκληρο εκθεσιακό περίπτερο. Έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

✔ κατασκευάζεται από προφίλ αλουμινίου πολύ ανθεκτικό και ελαφρύ.
✔ το μήνυμα σας τυπώνεται σε αδιάβροχα, βραδύκαυστα, ελαστικά υφάσματα για άψογη εφαρμογή.
✔ διαθέτει φωτισμό LED για χαμηλή κατανάλωση, καλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.
✔ διατίθεται σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε.

Ιδανικό για events, in-store merchandising, βιτρίνες καταστημάτων ή οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη προβολής ή διακόσμησης, το σύστημα MUTIPLO αναδεικνύει εικόνες υψηλής ποιότητας και αποτελεί ένας εντυπωσιακός τρόπος επικοινωνίας για χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα (εμπορικά κέντρα, εκθέσεις).

Εάν θέλετε να ενισχύσετε τις ενέργειες επικοινωνίας σας, να ξεφύγετε από τα κλασικά και να τραβήξετε την προσοχή των πελατών σας, ελάτε στην ΔΙΑΣΤΑΣΙΣ να υλοποιήσουμε και τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας με το πρωτοποριακό σύστημα οπτικής επικοινωνίας MULTIPLO!

Γιατί το MULTIPLO δεν είναι απλώς μια διαφημιστική κατασκευή, είναι τρόπος έκφρασης, το οποίο φέρνει αποτελέσματα που αντέχουν στο χρόνο και δεν περνάνε απαρατήρητα!

Δείτε εδώ μερικές από τις εφαρμογές MULTIPLO που θα κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίσει.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ