Η νέα ιστοσελίδα της ELVIART από την impressme – your brand grand

Η ELVIART ΚΑΛΟЇΔΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ανέθεσε το rebranding της εταιρείας της στην impressme – your brand grand. Μέρος και αποτέλεσμα αυτής της απολαυστικής πρόκλησης, αποτελεί η πλήρως ανανεωμένη και φρέσκια εικόνα της ιστοσελίδας elviart.gr Η ELVIART έχει ιστορία και παράδοση στην παραγωγή πίτας και αρτοσκευασμάτων που ξεκινάει από το 1952. Στόχος της νέας ιστοσελίδας αποτελεί να ξεδιπλώσει αυτή την ιστορία των 96 χρόνων με έναν αισθητικά ελκυστικό τρόπο, να αναδείξει τη σύγχρονη πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να βάλει τις παραδοσιακές συνταγές της σε κάθε τραπέζι, σήμερα. Σχεδιασμένη με όλα τα απαραίτητα “εργαλεία”, η elviart.gr είναι απόλυτα responsive, εύκολη και λειτουργική στην πλοήγησή της. Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό προσκαλεί και ξεναγεί με εικαστικά λιτές, καθαρές γραμμές, σε ένα ιδιαίτερο ταξίδι γεύσης, γεμάτο νοσταλγία, μυρωδιές και αρώματα.

Τα χρώματα επιλέγονται να είναι κλασικά, όταν αντικατοπτρίζουν την ιστορία και την παράδοση της ELVIART και μοντέρνα, όταν συνοδεύουν τις φρέσκιες, μυρωδάτες προτάσεις της στο πιάτο.

Οι πρωτότυπες συνταγές προσδίδουν έντονη χρηστικότητα στην ιστοσελίδα. Η γαστρονομική καθημερινή σχέση μεταξύ της ELVIART και των καταναλωτών της υπόσχεται να δημιουργήσει ποικίλα μοναδικά γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, φτιαγμένα πάντα με τα πιο ποιοτικά υλικά, με αφοσίωση, μεράκι και αγάπη.

Η φρεσκάδα και η αφράτη υφή των προϊόντων απεικονίζονται ρεαλιστικά ανοίγοντας κυριολεκτικά  την όρεξη του user – καταναλωτή, να μάθει περισσότερα για την ELVIART και να γευτεί όλα τα προϊόντα της!

H ELVIART με ποσοστό μεγαλύτερο από 55% στο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς, προμηθεύει τις μοναδικές της πίτες σε δεκάδες χώρες του εξωτερικού. Γι’ αυτό, η elviart.gr μιλάει άπταιστα 7 γλώσσες!

Το κοινό όραμα της impressme – your brand grand και της ELVIART για μία φρέσκια και απολαυστική ιστοσελίδα έγινε πραγματικότητα και υπόσχεται να προσφέρει μία χορταστική εμπειρία σε κάθε κλικ!

elviart.gr και το τραπέζι είναι έτοιμο!

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.impressme.gr/el/f26a

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ