Η Κωτσόβολος για το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος

Τι κρύβεται πίσω από το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος»;

Τις υποδομές του «Ξενοδοχείου του Μέλλοντος» παρουσιάζει η ομάδα b2b της Κωτσόβολος στο πλαίσιο της Xenia 2018. Λύσεις που αυξάνουν τον έλεγχο των λειτουργιών, εξοικονομούν πόρους και μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των ξενοδοχειακών μονάδων, συνθέτουν το «μηχανοστάσιο του μέλλοντος» για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Τις λύσεις εκείνες που μετασχηματίζουν τις υποδομές των ξενοδοχείων παρουσιάζει η Κωτσόβολος, σε συνέχεια του concept που ξεκίνησε με το «Δωμάτιο του Μέλλοντος» στη HORECA 2018. Στόχος της Κωτσόβολος είναι οι υποδομές να αποτελέσουν εργαλείο στα χέρια των ξενοδόχων, ώστε να γίνουν «αφανείς ήρωες» και ναπροσφέρουν συνολικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα διαβίωσης και άνεσης στον επισκέπτη, από το check-in μέχρι το check out.

Προηγμένες λύσεις για τις ξενοδοχειακές υποδομές

Η business ομάδα της Κωτσόβολος θα βρίσκεται στην έκθεση Xenia 2018 που πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo 24-26 Νοεμβρίου, με το Stand C04/D04 στο Hall 1. Εκεί, τα στελέχη της ομάδας θα ξεναγήσουν τους επισκέπτες στο «μηχανοστάσιο του μέλλοντος» των ξενοδοχειακών μονάδων, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες λύσεις που:

– Αυξάνουν τον έλεγχο των λειτουργιών του ξενοδοχείου, όπως της ποιότητας του αέρα είτε εντός των δωματίων, είτε στο νερό της πισίνας, ακόμα και απομακρυσμένα, αλλά και τον real-time εντοπισμό βλαβών εντός του μηχανοστασίου.

– Συμβάλλουν στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων και ενέργειας της επιχείρησης. Για παράδειγμα, μέσα από τους αυτοματισμούς που παρουσιάζει ο Κωτσόβολος δίνεται η δυνατότητα διακοπής της κυκλοφορία ζεστού νερού σε ορόφους ή πτέρυγες του ξενοδοχείου που δεν υπάρχει νοικιασμένο δωμάτιο, εξοικονομώντας χρήματα χωρίς να θυσιάζεται το παραμικρό από την εμπειρία των επισκεπτών.

– Αξιοποιούν εναλλακτικές πηγές ενέργειας, όπως είναι η ηλιακή ενέργεια, για την ποιοτική παροχή ζεστού νερού χρήσης, συνδυάζοντας ηλιοθερμικούς σταθμούς υψηλής απόδοσης με προηγμένες δεξαμενές νερού και αντλίες θερμότητας, όπως αυτές της Carrier, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας από 60% έως και 95%.

– Εξασφαλίζουν μείωση των εκπομπών CO2 με αποτέλεσμα το χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

B2B υπηρεσίες για μεγάλο εύρος πελατών

«Πάνω από 250.000 επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα τις Business λύσεις της Κωτσόβολος, ανάμεσα σε αυτές είναι 5άστερα ξενοδοχεία, όπως το Lindos Imperial, Lindos Royal, Gennadi Grand Resort, Milos Cove, Grand Hyatt Athens, ikos Resorts, boutique hotels, όπως το Antigon Urban Chic Hotel, κορυφαία 4άστερα ξενοδοχεία, όπως το Elefsina Hotel, αλλά και καταλύματα στη νησιωτική Ελλάδα» επισημαίνει ο Αντώνης Τραϊφόρος, B2B Manager της Κωτσόβολος. Όπως εξηγεί ο ίδιος, η Κωτσόβολος κάνει επίσης ευκολότερη τη χρηματοδότηση των ξενοδοχείων με το «Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος για επιχειρήσεις», αλλά και με ειδικές συμβουλές για τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Παράλληλα, η Κωτσόβολος διαθέτει ένα σύγχρονο σύνολο υποδομών, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των b2b πελατών. Συγκεκριμένα, τα συνεχώς αναπτυσσόμενα δίκτυα Business Centers (σε Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο, Κόρινθο, Ιωάννινα, Πυλαία & Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, Λάρισα, Καλαμάτα, Λ.Συγγρού στη Ν.Σμύρνη και Πειραιά), είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά είδη και στελεχωμένα με εξειδικευμένους πωλητές στις επαγγελματικές λύσεις.

Το Δωμάτιο του Μέλλοντος

Η Κωτσόβολος είχε παρουσιάσει το Δωμάτιο του Μέλλοντος στη Horeca 2018, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το συγκεκριμένο concept. Το Δωμάτιο του Μέλλοντος εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με αυτοματισμούς, είναι πλήρως σύμφωνο με υψηλά διεθνή πρότυπα και πλέον είναι και φορητό. Ο επισκέπτης μπορεί να ελέγχει όλο το δωμάτιο από το κινητό τηλέφωνο, την Hotel TV ή τη συσκευή τηλεφώνου δίπλα στο κρεβάτι του. Μπορεί να ελέγχει τα φώτα, να παίζει μουσική από την προσωπική του βιβλιοθήκη, να ελέγχει τις κουρτίνες, τη θερμοκρασία.

Where & When

Η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, το τηλεφωνικό κέντρο με 102 συνεργάτες (Τηλ. Επικοινωνίας 210 28 99 999) αλλά και το b2b.kotsovolos.gr, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη. Η Κωτσόβολος συμμετέχει στην Xenia 2018, 24-26 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo», στο Hall 1, Stand C04/D04.

Πηγή: Daily Fax

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ