Μαζί για το Παιδί: Βοηθήστε τα παιδιά να “ταξιδέψουν” μέσα από τα βιβλία!

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και οι εταιρείες Austrian Airlines, Lufthansa, Swiss, αγκαλιάζουν τις ανάγκες των παιδιών που βοηθά το Μαζί για το Παιδί.

Εμπνευστήκαμε από την ενέργεια και σας καλούμε να κάνετε κι εσείς μια δωρεά, με σκοπό να βοηθήσετε τα παιδιά της Ορεστιάδας να “ταξιδέψουν”, με τη βοήθεια των βιβλίων και της τεχνολογίας! 

Με ένα μόνο κλικ στο https://www.supportmazi.gr/gr/flyforachild

Ξέρατε ότι….;

Φέτος τα Χριστούγεννα, οι εταιρείες Austrian Airlines, Lufthansa, Swiss και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών αγκαλιάζουν τις ανάγκες των παιδιών που βοηθά η Ένωση “Μαζί για το Παιδί”!

Εμπνευστήκαμε από την ενέργεια και σας καλούμε…

Να κάνετε κι εσείς μια δωρεά, με σκοπό να βοηθήσετε τα παιδιά να “ταξιδέψουν”, μέσα από τα βιβλία!

Πιο συγκεκριμένα, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις δωρεές σας, θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση της Σχολικής Βιβλιοθήκης του Καραθεοδώρειου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας, ώστε οι μικροί μας φίλοι να μπορούν τα “ταξιδεύουν” μέσω των βιβλίων και της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο!

Περιγραφή ενέργειας

Το ιστορικό αυτό σχολείο φιλοξένησε το μεγάλο Έλληνα μαθηματικό Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή και λειτουργεί στο χωριό Βύσσα Ορεστιάδας, ένα από τα ορεινότερα και ανατολικότερα άκρα της Ελλάδας, αποτελώντας για τα 65 παιδιά της περιοχής, μια ευχάριστη διέξοδο.

Το σχολείο σήμερα δεν έχει βιβλιοθήκη. Η Ένωση “Μαζί για το Παιδί” κατέγραψε την ανάγκη και φιλοδοξεί με τη βοήθειά σας να βοηθήσει στη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό ενός χώρου μελέτης για τα παιδιά που φοιτούν εκεί από τα γύρω χωριά της περιοχής. 

Ελπίζουμε οι δωρεές σας να μας βοηθήσουν  να δημιουργήσουμε ένα παράθυρο γνώσης για τα παιδιά της μακρινής Ορεστιάδας και σας ευχόμαστε καλά ταξίδια κι ένα ευτυχισμένο 2019!

Η υλοποίηση του έργου προγραμματίζεται να γίνει τον Απρίλιο του 2019 στο πλαίσιο της εκστρατείας του “Μαζί για το Παιδί” για την υγεία και την εκπαίδευση, στο Νομό Έβρου και συμπεριλαμβάνεται στο πλάισιο δράσεων της Ένωσης, σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ