Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Πραγματοποιήθηκε η διεθνής έκθεση επίπλωσης imm cologne 2019

Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για το ελληνικό έπιπλο και design με τη συμμετοχή δέκα ελληνικών εταιριών του κλάδου στη διεθνή έκθεση επίπλωσης, imm cologne 2019, που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 20 Ιανουαρίου 2019 στην Κολωνία.

Οι Έλληνες εκθέτες είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις προτάσεις τους σε περισσότερους από 150.000 επισκέπτες από 145 χώρες. Η εκθεσιακή επιφάνεια που κάλυψαν, ανήλθε σε 760 τ.μ., έναντι των 535 τ.μ. το 2018! Αύξηση 31% παρουσίασε και ο αριθμός των επισκεπτών από την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας τη πρώτη θέση στη σχετική λίστα, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία της συγκεκριμένης έκθεσης για τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, από την Ελλάδα συμμετείχαν οι εταιρίες: FISH Communications Ltd. Interiors from Greece, GYLLOS IKE Construction & Furniture Trade, Join-Ai Tzitzis Ike, Kitwood Furniture Industry Co., LAIC Sarris Bros & Co., MEXIL Ltd., NIKOLIDAKIS GROUP S.A., Papadatos S.A., POUFOMANIA M.IKE και SET SA. 

«Η imm cologne και η LivingKitchen αποτέλεσαν και πάλι επίκεντρο για έμπνευση και ανάπτυξη επιχειρηματικών επαφών με εξειδικευμένους επαγγελματίες. Άνοιξαν την όρεξη για εσωτερικό σχεδιασμό και έθεσαν τις βάσεις για μια δυναμική εκκίνηση το 2019», επεσήμανε ο Thomas Grothkopp, Διευθύνων σύμβουλος της Γερμανικής Ένωσης Λιανεμπορίου Οικιακών Επίπλων και Επίπλων Γραφείου. 

Η έκθεση θα ανοίξει ξανά τις πύλες της από 13 έως 19 Ιανουαρίου 2020. 

Για περισσότερες πληροφορίες, για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης καθώς και για τη συμμετοχή στην επόμενη έκθεση, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 027, E-Mail: koelnmesse(at)ahk.com.gr ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητήριο για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.imm-cologne.com

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ