Η νέα πρόταση της ΑΒ Βασιλόπουλος για τη σειρά έτοιμων γευμάτων ΑΒ You’ll Love

Η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων “ΑΒ You’ll Love”, με την υπογραφή του κορυφαίου σεφ Άκη Πετρετζίκη. Πρόκειται για τη νέα πρόταση της εταιρίας, που προσφέρει ποιοτικές και γευστικές επιλογές, για κάθε στιγμή της ημέρας και περιλαμβάνει ποικιλία γευμάτων και σνακ, εμπνευσμένων από την ελληνική και διεθνή κουζίνα. 

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της συνεργασίας με τον Άκη Πετρετζίκη, ο Βασίλης Σταύρου, Brand President AB, δήλωσε: «Με τον Άκη Πετρετζίκη, μοιραζόμαστε κοινή φιλοσοφία και αξίες. Μας συνδέει η αγάπη για το φαγητό και το κοινό μας όραμα να προσφέρουμε το καλύτερο. Μέσα από τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων AB You’ll Love, ξεκινάμε μια προσπάθεια που είμαι βέβαιος πως θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην κατηγορία αυτή και θα αποτελέσει βασικό πυλώνα ανάπτυξης και διαφοροποίησης για τα επόμενα χρόνια. Μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη, ως μία ενιαία ομάδα, βάζουμε την ψυχή και το μεράκι μας, καθώς και  τη γνώση μας στο τρόφιμο για να γίνουμε σημείο αναφοράς για την αγορά των έτοιμων γευμάτων στην Ελλάδα».
  
«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με την καλύτερη ομάδα στην ελληνική αγορά, την ΑΒ Βασιλόπουλος», συμπληρώνει ο σεφ Άκης Πετρετζίκης: «Εδώ και ένα περίπου χρόνο, σχεδιάζουμε τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων AB You’ll Love, από την επιλογή των πρώτων υλών έως και τη διαδικασία παρασκευής γευμάτων, για να προσφέρουμε λαχταριστά και ποιοτικά γεύματα για όλους, για κάθε στιγμή της ημέρας. Μα πάνω από όλα για να κάνουμε ένα κοινωνικό καλό, να αναβαθμίσουμε την εμπειρία του φαγητού στην ελληνική αγορά, κάτι που η χώρα μας έχει ανάγκη. Καθετί που ετοιμάσαμε για τους καταναλωτές έχει υπεραξία και μέσα από τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος θα φθάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!». 

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων ΑΒ You’ll Love από τον Άκη Πετρετζίκη

Η νέα σειρά έτοιμων γευμάτων AB You’ll Love από τον Άκη Πετρετζίκη είναι εμπνευσμένη από την ελληνική και διεθνή κουζίνα. Περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από έτοιμα μαγειρευτά φαγητά, φρέσκιες σαλάτες, πίτσες και πεινιρλί, σάντουιτς και επιδόρπια, που παρασκευάζονται καθημερινά με αγνά υλικά και την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ. 

Τα έτοιμα γεύματα με την υπογραφή Άκη Πετρετζίκη διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα AB Click2Shop για τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα https://www.ab.gr/products/ab-you-love.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ