Η Coca-Cola στο 4ο Athens Street Food Festival

Το απόλυτο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς, είναι προ των πυλών, με την ίδια επιτυχημένη συνταγή: αγάπη για το φαγητό φυσικά παρέα με την αγαπημένη μας Coca-Cola.

Εάν αναζητάς διαρκώς νέα στέκια για φαγητό στην πόλη, εάν είσαι ο food guide της παρέας σου, ή εάν απλώς ξέρεις να εκτιμάς το σωστό street food, τότε δεν έχεις παρά να περάσεις μια βόλτα από το Athens Street Food Festival! Το event, που κέρδισε τις καρδιές των Αθηναίων, είναι εδώ για 4η συνεχή χρονιά και σε προσκαλεί να ανακαλύψεις γεύσεις που θα συναρπάσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, φυσικά, με τη συνοδεία της αγαπημένης σου Coca-Cola! Το ραντεβού δίνεται και φέτος στο χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου Ο.ΣΥ. στο Γκάζι, τα τρία τελευταία Σαββατοκύριακα του Μαΐου (10-11-12/17-18-19/24-25-26).

Η Coca-Cola, τo brand που είναι συνδεδεμένο με στιγμές απόλαυσης, δε θα μπορούσε να λείπει από το «the place to be» για τους λάτρεις του φαγητού! Street food με ελληνικό και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα παρέα με limited edition εκπλήξεις. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου νέες γεύσεις, του δρόμου από κάθε γωνιά του πλανήτη, σε περιμένουν να τις απολαύσεις φυσικά παρέα με την αγαπημένη σου Coca-Cola. Και αν έχεις sweet tooth, μην ανησυχείς καθόλου αφού θα υπάρχουν γλυκοί πειρασμοί που θα λυγίσουν και τους πιο εγκρατείς!

Το απόλυτο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς είναι και φέτος εδώ με την πιο επιτυχημένη συνταγή: αγάπη για το φαγητό, νέες γεύσεις και φυσικά η αγαπημένη σε όλους μας Coca-Cola. Εσύ… πείνασες;

Πηγή: neolaia.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ