Το Greek Maritime Golf Event αφιερωμένο στο Μαζί για το Παιδί

Το 5ο τουρνουά γκολφ της ναυτιλιακής κοινότητας, “Greek Maritime Golf Event” ήταν αφιερωμένο στο Μαζί για το Παιδί. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε 8-9 Ιουνίου 2019 στο Costa Navarino και περιλάμβανε δύο αγώνες γκολφ, παράλληλες δράσεις  για τους εκπροσώπους της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας.

Η ναυτιλιακή κοινότητα, «αγκάλιασε» τον καλό σκοπό της διοργάνωσης και στήριξε έμπρακτα την Ένωση με δύο τρόπους:

α) Κατά τη διάρκεια του αγώνα shotgun scramble, που διεξήχθη, οι παίκτες του τουρνουά είχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν το ποσό που επιθυμούσαν αγοράζοντας επιπλέον προσπάθειες, στην τρύπα 10 του The Dunes Course. β) Κατά την διάρκεια της βραδιάς απονομής των βραβείων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνεισφέρουν αντίστοιχα με το ποσό που επιθυμούσαν.

Το συνολικό ποσό που συγκέντρωσε η διοργάνωση και θα διατεθεί στο Μαζί για το Παιδί έφτασε τα 6.325 ευρώ. Την επιταγή παρέλαβε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, η πρόεδρος, κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες για τη θερμή ανταπόκριση τους και στήριξη τους στο έργο μας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ