Boussias Communications: Πραγματοποιήθηκε το συνέδριο HR in Action

H προώθηση της Διαφορετικότητας στο επίκεντρο του 8ου Συνεδρίου HR in Action

Με την παρουσία εκατοντάδων στελεχών από όλο το φάσμα της ελληνικής αγοράς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι, το συνέδριο HR in Action, από την Boussias Communications και το περιοδικό HR Professional.

Το συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά, είναι το πληρέστερο ελληνικό showcase δράσεων στον τομέα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει επίσης καθιερωθεί στη συνείδηση των στελεχών ως η ετήσια συνάντηση που δίνει γόνιμο πεδίο για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, επαφές και συνεργασίες. 

Στο εφετινό HR in Action συμμετείχαν με ομιλίες 30 εταιρείες από ποικίλους κλάδους όπως η ναυτιλία, η υγεία, η εκπαίδευση, το λιανεμπόριο κ.α. Οι ομιλητές παρουσίασαν δράσεις και στρατηγικές HR που υλοποιήθηκαν στις εταιρείες τους κατά τους τελευταίους 12 μήνες. Τα θέματα που κυριάρχησαν, και τα οποία σκιαγραφούν τις τάσεις στον χώρο της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, ήταν η επιμόρφωση στελεχών, η ισορροπία οικογενειακής-εργασιακής ζωής, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η εταιρική κοινωνική ευθύνη και η προώθηση της διαφορετικότητας στους εργασιακούς χώρους. Το τελευταίο θέμα τονίστηκε ιδιαίτερα καθώς το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του Diversity Charter Ελλάς, μίας πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχει ως στόχο την προώθηση της κοινωνικής ένταξης και των ίσων ευκαιριών στις εταιρείες και τους οργανισμούς.

Το συνέδριο στήριξαν χορηγικά οι: Dynargie (Μεγάλος Χορηγός), AVIS, ΕΚΑ Hellas, Manpower Group, PowerXtech, PWC, Response, Sales Promotion Centre, TÜV Austria Hellas, WorkWell, B2Run (Χορηγοί), Leadership Coaching, Up Hellas, Πολυχώρος Χείρωνας, (Υποστηρικτές), ALBA Graduate School (Επιστημονικός Συνεργάτης), 12Months Luxury Resort, Holmes Place (Ευγενική Υποστήριξη) και η εφημερίδα Έθνος (Χορηγός Επικοινωνίας).

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ