Η Schneider Electric παρουσιάζει τη νέα σειρά πολύπριζων υψηλής αισθητικής Unica

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει τα νέα πολύπριζα της σειράς Unica, που ακολουθούν την υψηλή αισθητική και το στυλ από την ομώνυμη σειρά διακοπτικού υλικού. Οι λύσεις της σειράς Unica είναι σχεδιασμένες για κάθε είδους εγκατάσταση, όπως για οικίες, ξενοδοχεία, γραφεία κλπ.

Η νέα σειρά πολύπριζων σε λευκό και μαύρο χρώμα, αποτελείται από 22 κωδικούς με πληθώρα επιλογών, όπως δύο επιλογές αριθμού θέσεων (3 ή 5), δυνατότητα USB θυρών φόρτισης (5V DC, max 2,4A) και τρεις επιλογές μήκους καλωδίου, από 1,5, 3 και 5 μέτρα, διατομής 1,5 mm2. Τα συγκεκριμένα πολύπριζα ξεχωρίζουν για την πλάκα αλουμινίου, η οποία και στις 2 επιλογές χρώματος, προσδίδει μία ξεχωριστή αισθητική στο χώρο. Παράλληλα, διαθέτουν αποσπώμενη βάση στήριξης τοίχου και φωτιζόμενο διακόπτη παροχής on/off, καθώς και ασφάλεια για τα παιδιά σε όλες τις θέσεις. 

Στόχος της Schneider Electric είναι να προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες, αποδοτικές και έξυπνες τεχνολογίες και λύσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση των χώρων διαβίωσης των καταναλωτών και σε έναν άνετο τρόπο ζωής. Η εταιρεία προσφέρει επίσης, μια ευρεία σειρά προϊόντων για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, τα οποία προσφέρουν ασφάλεια, άνεση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με την Schneider Electric
Στη Schneider Electric, πιστεύουμε ότι η πρόσβαση στην ενέργεια και στο ψηφιακό περιβάλλον αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Στόχος μας είναι να προτρέψουμε τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν την φιλοσοφία μας για αποδοτική χρήση ενέργειας και πόρων, εξασφαλίζοντας ότι ‘Life Is On’ παντού, για όλους και σε κάθε στιγμή. Παρέχουμε ψηφιακές λύσεις διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού για βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας. Συνδυάζουμε παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διαχείρισης ενέργειας, αυτοματισμού σε πραγματικό χρόνο, καθώς και λογισμικό και υπηρεσίες συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες. Δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε ενεργά στη διάδοση των αμέτρητων δυνατοτήτων μιας ανοιχτής, παγκόσμιας, καινοτόμου κοινότητας που εργάζεται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ