Boussias Communications: Στην κορυφή των Shopper Marketing Awards οι εταιρείες Beiersdorf, Διαμαντής Μασούτης και Sales Promotion Center

Beiersdorf, Διαμαντής Μασούτης και Sales Promotion Center αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές στην πρώτη τελετή απονομής βραβείων «Shopper Marketing Awards» που διοργάνωσε η Boussias Communications, το βράδυ της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου, στο Gazarte. 

Πάνω από 170 κορυφαία στελέχη από το χώρο του λιανεμπορίου συμμετείχαν στη διοργάνωση που στόχο είχε να επιβραβεύσει τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών shopper marketing και customer engagement, αλλά και να αναδείξει τις καλύτερες πρακτικές των προμηθευτών των λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των παρόχων υπηρεσιών και λύσεων instore/shopper technology.

«Τα βραβεία ολοκληρώθηκαν με ρεκόρ υποψηφιοτήτων, μεγάλη διαφορετικότητα και δημιουργικότητα ανάμεσα στις κατηγορίες. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν δύσκολες οι επιλογές. Αυτές οι επιβραβεύσεις πρέπει να γίνουν παράδειγμα για περαιτέρω βελτίωση της ανταγωνιστικότητας», δήλωσε ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας (πρόεδρος ΙΕΛΚΑ).

Συγκεκριμένα, χρυσά βραβεία κέρδισαν οι υποψηφιότητες των εταιρειών: Metro AEBE, Sales Promotion Center S.A., Beiersdorf, MSPS, Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ, Δ. Μασούτης Α.Ε., Praktiker Hellas, Threenitas, Mastercard και Global Link για έργα που σχεδίασαν για λογαριασμό τους ή για λογαριασμό τρίτων. 

«Η επιλογή των καταναλωτών γίνεται πια με διαφορετικά κριτήρια και πρέπει να τα παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή, προκειμένου και εμείς οι ίδιοι να αναβαθμιζόμαστε», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sales Promotion Center, Νίκος Ιμιρζιάδης

Πλατινένια βραβεία κατέκτησαν οι υποψηφιότητες: στην κατηγορία «Consumer Goods Display & Promo» η «Nivea Men – Real Madrid activation» από την Beiersdorf, στην κατηγορία «Marketing-Ready Commercial Spaces» η «OneBlade Grooming Spot» από την MSPS για λογαριασμό της Philips, ενώ στην κατηγορία «Special Practices» επικράτησε η κοινή υποψηφιότητα των εταιρειών MSPS, Threenitas και Mastercard για την πρωτοβουλία «MasterShoppers».

Σύμφωνα με τον Head Shopper & Customer Marketing – Leadership Team Member της Beiersdorf Hellas, Πέτρο Χανή «τα βραβεία αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και εξέλιξης», ενώ σύμφωνα με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ της Δ. Μασούτης Α.Ε., Σταμάτη Δαυίδ «τα βραβεία έλειπαν από την αγορά, η οποία διακρίνεται έντονα από πλήθος προωθητικών ενεργειών για την κατάκτηση της προτίμησης των καταναλωτών». 

Τέλος, μεγάλοι νικητές του θεσμού για το 2020 αναδείχτηκαν οι εταιρείες: στην κατηγορία «Shopper Marketing Brand of the Year» η Beiersdorf Hellas AE, «Shopper Marketing Retailer of the Year» η Δ. Μασούτης Α.Ε. και στο «Shopper Marketing Agency of the Year» η Sales Promotion Center S.A.

Η βραδιά έκλεισε με την φωτογράφηση των νικητών και την ανανέωση της συνάντησης για το 2020. 

Υποστηρικτής των βραβείων ήταν η εταιρεία Promo Park, the branding experts.

Ο πίνακας των βραβείων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.shoppersawards.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ