ΕΕΔΕ: Ο ειδικός μηχανισμός βράβευσης των Corporate Affairs Excellence Awards πιστοποιείται για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού από την Deloitte

Τα «Corporate Affairs Excellence Awards 2020 (CAEA)», ο μόνος θεσμός βραβείων Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα που διοργανώνεται από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διεξάγονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε συνεργασία με την Deloitte, της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής ελεγκτικών, συμβουλευτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Με αυτή την κίνηση ο ΤΕΥΠ επιθυμεί να θωρακίσει ακόμη περισσότερο το κύρος των βραβείων, δίνοντάς τους προστιθέμενη αξία.

Συγκεκριμένα, η Deloitte Ελλάδος αναλαμβάνει να πιστοποιήσει την ασφαλή και ορθή λειτουργία της της διαδικασίας, μέσω της οποίας θα αναδειχθούν τα φετινά βραβεία. Χάρη στη συνεργασία αυτή δημιουργείται προστιθέμενη αξία σε όλους τους υποψήφιους ενώ παράλληλα ενισχύεται ακόμη περισσότερο το ήδη υψηλό κύρος του θεσμού, που εντάσσεται στις δραστηριότητες του ΤΕΥΠ της ΕΕΔΕ. 

Ο CEO της Deloitte Ελλάδος, Δημήτρης Κουτσόπουλος, δήλωσε σχετικά με την συμβολή της εταιρείας στα βραβεία: «Τα Corporate Affairs Excellence Awards, με τη σφραγίδα της ΕΕΔΕ, αποτελούν ένα διαχρονικό θεσμό ανάδειξης των καλύτερων πρακτικών στην Ελλάδα, για έναν ιδιαίτερα σημαντικό τομέα της σημερινής επιχειρηματικότητας. Η δική μας συνεισφορά έγκειται στην πιστοποίηση και την ανάδειξη της εγκυρότητας του θεσμού, με στόχο να προσθέσουμε αξία σε μια διοργάνωση που επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία στον κλάδο των Εταιρικών Υποθέσεων».

Ο Πρόεδρος του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), Βασίλης Λώλας, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που μια εταιρεία σαν την Deloitte, συνεισφέρει στην ενίσχυση του έργου των Corporate Affairs Excellence Awards 2020. Πρόκειται για μια συνεργασία, που ενισχύει περαιτέρω το ήδη υψηλό κύρος των βραβείων και αποδεικνύει έμπρακτα το όραμά μας κάθε χρόνο να εξελίσσουμε και να βελτιστοποιούμε τις διαδικασίες του θεσμού, τόσο σε επίπεδο περιεχόμενου όσο και σε επίπεδο συνεργασιών».   

Project Manager του έργου έχει οριστεί από την πλευρά των Corporate Affairs Excellence Awards, η Ρηνέτα Μήτση, Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των CAEA 2020.
Λίγα Λόγια για τον θεσμό των «Corporate Affairs Excellence Awards 2020»
Τα Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA), αποτελούν τα μόνα θεσμικά βραβεία Επικοινωνίας στην Ελλάδα και εντάσσονται στις δράσεις του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Φέτος, πραγματοποιούνται τον Απρίλιο, για 7η φορά και στόχο έχουν μέσα από 13 κατηγορίες διακρίσεων να επιβραβεύσουν και να αναδείξουν πρωτοβουλίες και προγράμματα επικοινωνίας που υλοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν, πλήρως ή σε πιλοτικό επίπεδο, μέσα στο 2019, ενώ ξεχώρισαν για τη στρατηγική, το σχεδιασμό, τα αποτελέσματα και την αξία που δημιουργούν για τις επιχειρήσεις, τον κλάδο, την αγορά και τους καταναλωτές σε Ελλάδα και Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://caea-eede.gr/.

Από τις 14 Ιανουαρίου 2020 και μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου 2020 φορείς, επιχειρήσεις, εταιρείες και σύμβουλοι επικοινωνίας έχουν την δυνατότητα, να υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας τους εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ελένη Καραγιαννίδου, Υπεύθυνη του ΤΕΥΠ, 210 2112000 (εσωτ.*708), e-mail: corp-affairs@eede.gr και με την Έλενα Χουλιάρα, Mέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των CAEA 2020, 210 7418900, e-mail: chouliara@aea.gr.

Λίγα Λόγια για την Deloitte Ελλάδος
Η Deloitte Ελλάδος είναι μέλος του δικτύου Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL) από το 1975. Με 45 χρόνια επιτυχούς και δυναμικής δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά, η Deloitte Ελλάδος έχει παρουσιάσει σημαντική ανάπτυξη προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε μεγάλες δημόσιες, ιδιωτικές, εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις σε κάθε σημαντικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας. 

Με γραφεία στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο, η Deloitte Ελλάδος απασχολεί περισσότερους από 1.000 επαγγελματίες. Σήμερα, η Deloitte απολαμβάνει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην ελληνική αγορά των εταιριών παροχής συμβουλευτικών και ελεγκτικών υπηρεσιών, με πελάτες της τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.deloitte.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ