ΕΕΔΕ: Corporate Affairs Excellence Awards 2020 – Παράταση υποβολής συμμετοχών

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020 (CAEA) με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 09 Μαρτίου 2020

Tα Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA), αποτελούν τα μόνα θεσμικά βραβεία Επικοινωνίας στην Ελλάδα και εντάσσονται στις δράσεις του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία τους διεξάγονται σε συνεργασία με την Deloitte, κίνηση που θωρακίζει ακόμη περισσότερο το κύρος τους, δίνοντάς τους προστιθέμενη αξία. 

Σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση πρωτοβουλιών και προγραμμάτων επικοινωνίας που υλοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν, πλήρως ή σε πιλοτικό επίπεδο, από 1 Ιανουαρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019 και ξεχώρισαν για τη στρατηγική, το σχεδιασμό, τα αποτελέσματα και την αξία που δημιουργούν για τις επιχειρήσεις, τον κλάδο, την αγορά και τους καταναλωτές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα Corporate Affairs Excellence Awards 2020 επιβραβεύουν δράσεις σε 13 κατηγορίες αριστείας και ειδικών βραβείων, ενώ περιλαμβάνουν και 2 ειδικές διακρίσεις. Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες είναι οι ακόλουθες: 

Αριστεία Προγράμματος / Δράσης

Ειδικές Κατηγορίες 

Παράλληλα, θα απονεμηθούν και ειδικές διακρίσεις

Μπορείτε να βρείτε την αίτηση υποψηφιότητας εδώ και να υποβάλλετε υποψηφιότητα εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη του ΤΕΥΠ, Ελένη Καραγιαννίδου, 210 21 12000 (εσωτ. *708), e-mail: corp-affairs@eede.gr και με την Επικεφαλής του τμήματος Corporate Communication της ΑΙΑ Relate, Έλενα Χουλιάρα, 210 7418957,e-mail: chouliara@aea.gr 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ