Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Μια ελληνική εταιρία στη Διεθνή Έκθεση για την Οικοδομή και την Τεχνολογία Κτιρίων, bautec 2020

Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στο Βερολίνο

Δελτίο Τύπου

Η ελληνική εταιρία KAMARIDIS GLOBAL WIRE S.A., έλαβε μέρος στη Διεθνή Κλαδική Έκθεση για την Οικοδομή και την Τεχνολογία Κτιρίων, bautec 2020, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στο Βερολίνο από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, τον οποίο και αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα.
 
Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 425 εκθέτες από 19 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν σε περισσότερους από 31.000 επισκέπτες τα προϊόντα τους.
 
H έκθεση bautec πραγματοποιείται ανά δύο έτη στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου και η επόμενη θα ανοίξει τις πύλες της από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2022. Στο πλαίσιο αυτής, θα παρουσιαστούν δομικά υλικά, πόρτες, παράθυρα, συστήματα και τεχνολογία για την οικοδομή, μηχανήματα οδοποιίας, εγκαταστάσεις, στέγες, μονωτικά και στεγανωτικά υλικά, πλακάκια και κεραμικά, προϊόντα από γυαλί, σίδερο και αλουμίνιο, χημικά, προϊόντα ψύξης, θέρμανσης, κλιματισμού και ασφάλειας, συστήματα περίφραξης κ.α.
 
Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση bautec, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.bautec.com

Πηγή άρθρου: Από Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου
Πηγή εικόνας: Unsplash.com/Jonas Tebbe

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ