Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο: Μήνυμα του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt

Μήνυμα του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt

Μήνυμα προς τα μέλη και την κοινότητα του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου απηύθυνε ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα κάνοντας παράλληλα εκτενή αναφορά στην πανδημία του COVID-19 που βιώνει ο πλανήτης.

Ο κύριος Pyatt συνεχάρη τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του για τα άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα που έχουν λάβει για την αντιμετώπιση του COVID-19, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της διασποράς του ιού, και κατά συνέπεια τη θνησιμότητα στην Ελλάδα.

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα αναφέρθηκε στη συμβολή των ΗΠΑ στην αντιμετώπιση της κρίσης και υπογραμμίζοντας τις ισχυρές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ, δήλωσε αισιόδοξος ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση, ενώ επισήμανε ό,τι προτεραιότητα της Πρεσβείας μετά το τέλος αυτής της κρίσης που βιώνει ο πλανήτης είναι να στηρίξει δυναμικά τις επενδύσεις και την οικονομική ανάπτυξη στη χώρα μας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κύριος Pyatt  και στις εταιρείες – μέλη του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου  δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την άμεση ανταπόκριση τους στο να προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, τα απαραίτητα τεχνικά και υλικά μέσα αλλά και ιατρικό εξοπλισμό πανελλαδικά, στην προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19.                                                            

Κλείνοντας το μήνυμά του ο κύριος Pyatt συνεχάρη το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης  για το γεγονός ότι αντιμετώπισαν από την πρώτη στιγμή την κρίση αυτή ως ένα εφαλτήριο για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή μέσα από την άμεση και μεθοδική ενεργοποίηση διαδικασιών διευκόλυνσης των πολιτών.
 

Για να δείτε το μήνυμα του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt  ΕΔΩ:

https://www.amcham.gr/amchamgr-news/us-ambassador-pyatt-addresses-a-message-to-amchamgr-members-and-community/

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου, Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ