Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Webinar: Αξιοποιώντας το απρόβλεπτο μέσω της ανθεκτικότητας και προσαρμοστικότητας

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στις 11.06.2020 και ώρα 16:00

Δελτίο Τύπου

με στόχο την ενημέρωση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων γύρω από τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα, που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στην εργασία, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο προσφέρει ψηφιακά σεμινάρια, “webinars”, σε συνεργασία με εταιρίες-μέλη του. 
 
Το webinar με θέμα: “Αξιοποιώντας το απρόβλεπτο μέσω της ανθεκτικότητας και προσαρμοστικότητας” θα πραγματοποιηθεί στις 11.06.2020 και ώρα 16:00, σε συνεργασία με την εταιρία-μέλος του Επιμελητηρίου, “PwC”,  παρουσιάζοντας το πώς πρέπει οι οργανισμοί να είναι προετοιμασμένοι και να προσαρμοστούν την ώρα της κρίσης στα δεδομένα που δημιουργούνται και να αποκτήσουν την ικανότητα να απορροφήσουν τις επιπτώσεις. Στη διάρκεια του webinar θα συζητηθούν οι διαφορές μεταξύ προσαρμοστικότητας και ανθεκτικότητας και για ποιο λόγο οι εταιρίες χρειάζεται να ενσωματώσουν αυτά τα χαρακτηριστικά στη στρατηγική και τις λειτουργίες τους.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας “Cisco Webex” και δεν έχει κόστος συμμετοχής.  

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μετά από τη δήλωση συμμετοχής σας, θα σας αποσταλεί το σχετικό link για την παρακολούθηση του σεμιναρίου. 


Είστε Μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου κι επιθυμείτε να διοργανώσετε το δικό σας webinar? Απευθυνθείτε στο E-Mail: m.giakzidou@ahk.com.gr

Πηγή εικόνας και άρθρου: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ