Διοικητικές αλλαγές στον όμιλο Electra Hotels & Resorts

Τη θέση του Chief Operating Officer της ΗΛΕΚΤΡΑ MANAGEMENT αναλαμβάνει από 1η Οκτωβρίου, ο Γιώργος Σπυρόπουλος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος Electra Hotels & Resorts.

Σε συνέχεια της αναδιοργάνωσης της εταιρείας ΗΛΕΚΤΡΑ MANAGEMENT, η οποία ασκεί τη διοίκηση του ομίλου ξενοδοχείων ΗΛΕΚΤΡΑ, δημιουργήθηκε ένα νέο επίπεδο διοίκησης μεταξύ του προέδρου και των CEO’s της εταιρείας και των υπολοίπων διευθύνσεων, το οποίο θα εκφράζεται από τη θέση του Chief Operating Officer, όπως σημειώνεται, ενώ στο οργανόγραμμα της εταιρείας θα προΐσταται όλων των διοικητικών τμημάτων και των ξενοδοχείων.

Η εταιρεία αποφάσισε επίσης να αναβαθμίσει στη θέση της Διευθύντριας του Electra Metropolis από 1/10/2019, την Ειρήνη Ζαμπελάκη, την έως σήμερα Υποδιευθύντρια και F&B Manager. “Η εταιρεία μας είναι εξαιρετικά χαρούμενη, γιατί όχι μόνο εξελίσσεται στέλεχος από την οικογένεια των ΗΛΕΚΤΡΑ, αλλά επιπλέον, σε μία εποχή που πολύς λόγος γίνεται για το gender balance στο εργασιακό περιβάλλον, θα είμαστε ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία στη χώρα με γυναίκα στο τιμόνι”.

Πηγή άρθρου και εικόνας:
https://www.capital.gr/epixeiriseis/3385753/dioikitikes-allages-ston-omilo-electra-hotels-resorts

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ