GEP: Νέοι Αλγόριθμοι Πρώτων Βοηθειών

Νέοι Αλγόριθμοι Πρώτων Βοηθειών  

Λίγες μέρες μένουν για την έκδοση των Νέων Κατευθυντηρίων Οδηγιών 2020-2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης. Το ιδιαίτερα σημαντικό Συνέδριο των Κατευθυντηρίων Οδηγιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης, που πραγματοποιείται κάθε 5 χρόνια, φέτος θα γίνει virtually στις 22- 24 Οκτωβρίου 2020 και σε αυτό το πλαίσιο θα ανακοινωθούν οι Νέοι Αλγόριθμοι Πρώτων Βοηθειών. Το σύνολο της επιστημονικής ομάδας της GEP θα παρακολουθήσει τις επιστημονικές εξελίξεις γύρω από την Αναζωογόνηση, συμμετέχοντας και στηρίζοντας σταθερά το θεσμό του συγκεκριμένου συνεδρίου, ώστε να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών.

Τί θα αλλάξει;
Με βάση τα επιστημονικά δεδομένα από μεγάλης κλίμακας μελέτες, αναμένουμε μεταξύ άλλων αλλαγές στον Αλγόριθμο της Βασικής Υποστήριξης Ζωής στον Ενήλικα, αλλαγές στις Πρώτες Βοήθειες σε Παιδιά και τροποποιήσεις στις Εκπαιδευτικές Μεθόδους με αντικείμενο την αναζωογόνηση. Η διαχείριση του COVID-19 σε επίπεδο παροχής Πρώτων Βοηθειών θα αποτελέσει σημαντικό μέρος του συνεδρίου, καθώς η τρέχουσα πανδημία έχει επηρεάσει μεταξύ άλλων τον τρόπο που παρέχονται οι πρώτες βοήθειες αλλά και τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες εκπαιδεύονται σε αυτές.

Stay Tunned
Οι Νέες Κατευθυντήριες Οδηγίες 2020-2025 θα αλλάξουν το τοπίο στις Πρώτες Βοήθειες και η GEP θα αναθεωρήσει άμεσα τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, που θα αντικατοπτρίζουν τις επιστημονικές εξελίξεις γύρω από την Αναζωογόνηση. Μείνετε εδώ για τα Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα πρώτων Βοηθειών 2020-2025 της GEP.

“Το επιστημονικό προσωπικό της GEP είναι στη διάθεσή σας για υποστήριξη και ενημέρωση σε θέματα Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας!”

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ