118 καρδιές στηρίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»!

118 καρδιές χτυπούν στους ρυθμούς της καρδιάς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»! Από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι τις 19 Μαρτίου του 2008, η «Hearts in Athens», η υπαίθρια έκθεση που πραγματοποιείται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας μεταφέρει μηνύματα αγάπης στους κατοίκους και  επισκέπτες της πόλης.

Η «Hearts2Hearts», η παράλληλη έκθεση της Hearts in Athens που πραγματοποιείται στη Στοά Αρσάκη, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν καρδιές φιλοτεχνημένες σε ξύλο κάποιες από τις οποίες είναι εμπνευσμένες από τα σωματεία της Ένωσης  «Μαζί για το Παιδί».

Η «Hearths in Athens» είναι μια πρωτότυπη ελληνική πρωτοβουλία που δίνει χρώμα στην καθημερινότητα των κατοίκων της Αθήνας, προσφέροντας μέσα από την τέχνη στιγμές χαράς και αισιοδοξίας.

Παράλληλα, είναι μια  εικαστική δράση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού το 50% των εσόδων που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία των έργων στις 14 Απριλίου, θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Κοινό σημείο αναφοράς η καρδιά! Το σύμβολο-σήμα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» που αντιπροσωπεύει 10 κοινωφελείς φορείς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα πλαίσιο αγάπης, αλληλεγγύης και ισοτιμίας για να βοηθήσουν το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας, τα παιδιά. Από το 1996, η καρδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» χτυπά εκπέμποντας μηνύματα ζεστασιάς, στοργής και υποστήριξης στα παιδιά με λιγότερες ευκαιρίες στη ζωή. Οι 118 καρδιές της έκθεσης «Hearts in Athens» θα ενωθούν με την καρδιά του «Μαζί για το Παιδί» αγκαλιάζοντας παιδιά με νοητική υστέρηση, κινητικές δυσκολίες, οικογενειακά προβλήματα, βαριές αρρώστιες προσφέροντάς ευκαιρίες για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και ένα καλύτερο μέλλον.

Την επιμέλεια της «Hearths in Athens» έχει η κ. Ίρις Κρητικού. Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων με τη συνεργασία του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ