Στρατηγική συνεργασία GEP – Signify | Απολύμανση αέρα με UV-C PHILIPS

Ο Όμιλος Εταιριών GEP ανακοινώνει τη στρατηγική του συνεργασία με τη Signify, παγκόσμιο ηγέτη στον επαγγελματικό και καταναλωτικό φωτισμό, για την προώθηση, μελέτη κι εφαρμογή των λύσεων απολύμανσης αέρα που προτείνει η Philips μέσω της τεχνολογίας UV-C.

Συνδυάζοντας τα 35+ χρόνια εμπειρίας της Signify στην χρήση τεχνολογίας UV-C και τα 20+ χρόνια εμπειρίας της GEP στο χώρο της Υγείας & Ασφάλειας, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας στις προκλητικές αυτές ημέρες, φέρνοντας λύσεις με επιστημονική τεκμηρίωση ώστε να εξασφαλίζεται η επιχειρησιακή συνέχεια και να προάγεται η υγεία και ασφάλεια σε κάθε οργανισμό.

Η τεχνολογία UV-C για περισσότερα από 35 χρόνια χρησιμοποιείται ευρέως για την απολύμανση επιφανειών και αντικειμένων με άμεση μικροβιοκτόνο και ιοκτόνο δράση. Οι ασφαλείς λύσεις απολύμανσης αέρα σε κλειστούς χώρους με ταυτόχρονη ανθρώπινη παρουσία είναι πλέον γεγονός και λειτουργούν απρόσκοπτα και παθητικά χωρίς να επηρεάζεται η καθημερινή παραγωγική διαδικασία των επιχειρήσεων.

Οι συσκευές της Signify, εγκαθίστανται με απόλυτη ασφάλεια κατόπιν εκτενούς μελέτης των περιορισμών και χαρακτηριστικών τόσο των συσκευών όσο και του χώρου και της λειτουργικότητάς του.

Εξειδικευμένοι Μηχανικοί και πιστοποιημένοι εγκαταστάτες εκπαιδευμένοι από τη Signify, αποτελούν την ομάδα που δομεί την δική σας εξατομικευμένη λύση, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη μέγιστη απόδοση των συσκευών απολύμανσης.

Παραμένουμε δίπλα σας και μπροστά σε όλες τις εξελίξεις για την Υγεία & Ασφάλεια των εργαζομένων, πελατών κι επισκεπτών σας και προάγουμε την πρόληψη και την ασφαλή επιχειρησιακή λειτουργία των εταιριών με άμεσο πολλαπλασιαστικό όφελος στην προαγωγή της Υγείας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε άμεσα με έναν Σύμβουλο της GEP
τηλ.: 210 940 5866
e-mail: info@gepgroup.gr

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ