Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη | Αμεσότητα, αρτιότητα, συνέπεια: Δίνοντας νέα υπόσταση στην υπευθυνότητα

Από Κατερίνα Νικολοπούλου, Marketing Week

Σε νέες βάσεις τίθενται οι σχέσεις επιχειρηματικότητας-κοινωνίας, με τον εταιρικό κόσμο να τοποθετεί την προσφορά στον άνθρωπο και τον περιβάλλον στο επίκεντρο της αναπτυξιακής στρατηγικής.

Θετικός κοινωνικός αντίκτυπος, μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, δίκαιες πρακτικές, άμεση αντίδραση σε περιόδους κρίσεων: Η εταιρική υπευθυνότητα μετασχηματίζεται βαθμιαία από optional add-on σε οδηγό της ανάπτυξης και συνάρτηση της κερδοφορίας. Με τους καταναλωτές αλλά και τους επενδυτές να επιβραβεύουν τις εταιρείες που τοποθετούν το «purpose» στην καρδιά της στρατηγικής τους, brands από ολόκληρο το επιχειρηματικό φάσμα υφαίνουν από την αρχή τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό τους, με «νήματα» καίρια ζητήματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και διακυβέρνησης.

Στις σελίδες που ακολουθούν, σταχυολογούμε κάποιες από τις σημαντικότερες δράσεις των τελευταίων τριών μηνών της φετινής, γεμάτης προκλήσεις, χρονιάς και φιλοξενούμε τις εκτιμήσεις εκπροσώπων εταιρειών που μετατρέπουν την ΕΚΕ από μεμονωμένη πρακτική σε πυλώνα ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:
https://marketingweek.gr/eteriki-kinoniki-efthyni-amesotita-artiotita-synepia-dinontas-nea-ypostasi-stin-ypefthynotita/

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ