ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εφοδιάσαμε με 7.500 βιβλία και λεξικά τα καταστήματα κράτησης της χώρας

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7.500 ΒΙΒΛΙΑ & ΛΕΞΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής  Κωνσταντίνου Γ. Παπαθανασίου, ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου έναν μαραθώνιο συλλογής βιβλίων που ολοκληρώθηκε αρχές του 2023 με τεράστια επιτυχία.

Εταιρείες μέλη μας, καθώς και άλλες επιχειρήσεις και ιδιώτες στήριξαν την πρωτοβουλία αυτή και συνέβαλαν στη συλλογή περσσότερων από 7.500 τίτλων, οι οποίοι διατέθησαν για τον εφοδιασμό των βιβλιοθηκών στα 33 καταστήματα κράτησης της χώρας.  Βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, λογοτεχνικά, μυθιστορήματα, συγγράματα, ιστορικά, αλλά και βιβλία εκπαιδευτικού χαρακτήρα και λεξικά συγκεντρώθηκαν με τη συμμετοχή των εταιρειών: Lamda Development, Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Vodafone, ΓΑΙΟΣΕ, Σκλαβενίτης, Γρηγόρης, Fresh Line, Contact Communications., ΕΔΑ Αττικής, ΟΤΕ-Cosmote, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ.

Ο Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Γ. Παπαθανασίου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και προς τα μέλη της,  για τη στήριξη στην σημαντική αυτή δράση που προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο «σωφρονισμού», μέσα από τις σελίδες των βιβλίων.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεργασία της αυτή, ώστε να να προσφέρει και σε άλλους τομείς στους συνανθρώπους μας.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ