ΑΒ: Γεύσεις Ελλάδας από την “καλλίκαρπο” Μεσσηνία

Από τις 17 Σεπτεμβρίου και για ένα μήνα, εκλεκτά προϊόντα της μεσσηνιακής γης μας περιμένουν στα ράφια των καταστημάτων ΑΒ

Δελτίο Τύπου

Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο με τις λέξεις “Μεσσηνία” και “γεύσεις” θα μας δώσει περισσότερα από 400.000 αποτελέσματα. Πλούσια η πληροφορία, όπως πλούσια σε καρπούς και φυσική ομορφιά η μεσσηνιακή γη, που ο Ευριπίδης με μια λέξη χαρακτήρισε “Καλλίκαρπο”! Ο χαρακτηρισμός του μεγάλου ποιητή και δραματουργού παραμένει επίκαιρος 2.500 χρόνια μετά! Γι’ αυτό άλλωστε στην ΑΒ Βασιλόπουλος τιμούμε σταθερά τους Έλληνες παραγωγούς και τα προϊόντα από την εύφορη αυτή περιοχή της πατρίδας μας. Και γι’ αυτό, τις επόμενες 4 εβδομάδες (17/09-14/10), αφιερώνουμε ειδικά στη Μεσσηνία τις “Γεύσεις Ελλάδας”!

Γραβιέρα Ταϋγέτου, λουκάνικα μανιάτικα καπνιστά, παστό μανιάτικο, λουκάνικο Μάνης με πορτοκάλι, Σύγλινο, μέλια και ανθόμελα, αλλά και οι φημισμένες αραχίδες και φιστίκια από την Καλαμάτα, μαζί με πολλά ακόμη εκλεκτά εδέσματα μας περιμένουν στα καταστήματα ΑΒ για να τα ανακαλύψουμε και να τα απολαύσουμε!

Τι “Γεύσεις Μεσσηνίας” όμως θα ήταν χωρίς τον “βασιλιά” τους, το λάδι; Από τη σειρά “Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη” θα βρούμε τα πολυβραβευμένα -σε διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας- Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας και Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ποικιλία Κορωνέικη Ανωτέρας Κατηγορίας, το οποίο παράγεται απευθείας από ελαιόδεντρα της ελληνικής υπαίθρου και μόνο με μηχανικές μεθόδους! Και από την ίδια σειρά, οι Ελιές σε Άλμη και η Πάστα Ελιάς Καλάμων, μας περιμένουν στα ράφια των ΑΒ, για να μη λείψει ποτέ από το τραπέζι μας ο ευλογημένος καρπός της Μεσσηνιακής Γης!

Οι Γεύσεις Ελλάδας πάνε στη Μεσσηνία από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου και εμείς πάμε στα καταστήματα ΑΒ, για να τις απολαύσουμε!

Μάθετε περισσότερα, εδώ.

ΑΒ. Για ό,τι θέλεις να είσαι! 

Πηγή Άρθρου και Εικόνας: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ