Εξαφάνιση της ανήλικης Simon Adreea

Στις 15/12/2005 το απόγευμα, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Ρουμανία η ανήλικη SIMON ANDREEA-SIMONA σε ηλικία 9 ετών. Η ανήλικη είχε πάει σε mini market της γειτονιάς της και το σύστημα παρακολούθησης κατέγραψε ότι έκανε ψώνια, ενώ κατά την επιστροφή της στο σπίτι, χάθηκαν τα ίχνη της.

Η SIMON ANDREEA-SIMONA είναι αδύνατη έχει ύψος 1,40 εκ.,έχει καστανά μακριά μαλλιά, μάτια καστανά και πρόσωπο σε σχήμα οβάλ.Η σημερινή της ηλικία είναι 11 ετών. Οι συνεργάτες μας από την Eυρωπαική Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά της Ρουμανίας ζήτησαν την συνεργασία του Συλλόγου  σχετικά με σκοπό την εύρεση της ανήλικης ANDREEA ?SIMONA καθώς οι Ρουμανικές Αστυνομικές Αρχές υποψιάζονται ότι η ανήλικη έχει πέσει θύμα δικτύου trafficking, με πιθανή διακίνηση από τη χώρα μας και αναζητείται διεθνώς.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Σύλλογό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά-S.O.S. 1056 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει την Αντιπροεδρία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (European Federation for Missing and Sexually Exploited Children), η οποία αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Ε.Ε. και είναι ενεργό μέλος του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά (International Center for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Η.Π.Α. Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία συμμετέχουν μη κυβερνητικές οργανώσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης σε συνεργασία με τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές των χωρών αλλά και της EUROPOL και INTERPOL.
Στην προσπάθεια του Συλλόγου μας να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνουμε στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργαζόμαστε επίσης με Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανεύρεση τους.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση της ANDREEA-SIMONA θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ