Εκδήλωση για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” με Φιλανθρωπικό Χαρακτήρα

Το νέο του άρωμα  «Spal» παρουσίασε ο Γιάννης Σπαλιάρας, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στο κατάστημα καλλυντικών «Rouge Parfumeries» στον Αγ.Δημήτριο, το οποίο από νωρίς γέμισε «ασφυκτικά» από κόσμο.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας υποδέχτηκε φίλους και γνωστούς σε μια εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθότι ο ίδιος και η εταιρία «Rouge Parfumeries» διέθεσαν το σύνολο των πωλήσεων του αρώματος της συγκεκριμένης ημέρας στο Κέντρο μας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Γιάννη Σπαλιάρα, να συνομιλήσουν μαζί του, καθώς και με εκπροσώπους του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» απολαμβάνοντας το ξεχωριστό άρωμα που έχει ήδη σημειώσει μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Πλήθος προσωπικοτήτων από την τοπική αυτοδιοίκηση, τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο , έδωσε το «παρών» στο λαμπερό happening ενώ για να τον στηρίξουν τη νέα του αυτή προσπάθεια ήταν εκεί και πολλοί πρώην συμπαίκτες του από το «Survivor». Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι στο πλευρό του από την πρώτη κιόλας μέρα στηρίζοντας παρόμοιες προσπάθειες.

Ο πρόεδρος της “Rouge”, Νίκος Τσόλας και ο πρόεδρος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες, Νικόλαος Ανυφαντής μαζί με όλους τους εκπαιδευόμενους του κέντρου μας , που γέμισαν με χαρά , ανανέωσαν το ραντεβού τους για μελλοντικές παρόμοιες ενέργειες σε πολλά από τα από τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Σπαλιάρα για ακόμα μια φορά και τα καταστήματα «Rouge Parfumeries» γι’ αυτήν την πρωτοβουλία, τον Χάρη Σιανίδη και το «Beautiful People-PR Events»  και φυσικά όλους όσους έδωσαν το «παρών» τους στηρίζοντας το Κέντρο μας!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ