ΕΙΕΠ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Διαχείριση αξιών & ικανοτήτων για την σωστή ικανοποίηση των πελατών

 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών και η Σχολή οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων Alba, έχουν θέσει σε λειτουργία μια εξελισσόμενη εκπαιδευτική συνεργασία, με στόχο την εκπαίδευση των στελεχών της λειτουργίας εξυπηρέτησης πελατών μέσω μιας σειράς προγραμμάτων που αντιμετωπίζουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών, σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας και τους τομείς της βιομηχανίας. Τα προγράμματα αυτά συνδυάζουν ακαδημαϊκή αριστεία με επιχειρηματική σημαντικότητα, ενώ επικεντρώνονται σε σύγχρονες έννοιες, δεξιότητες και εφαρμοσμένες γνώσεις εντός ενός συνεργατικού, δικτυακού πλαισίου μάθησης.

 

Αυτή τη στιγμή, η βασική σειρά περιλαμβάνει τρία προγράμματα:

  1. Ανάπτυξη Αριστείας στην Εξυπηρέτηση Πελατών
  2. Διαχείριση Αξιών και Ικανοτήτων για την Αριστεία στην Εξυπηρέτηση Πελατών
  3. Κατακτώντας την Αριστεία: Ηγετική Διεύθυνση Ομάδων Εξυπηρέτησης Πελατών

 

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε κάθε μονάδα ξεχωριστά ή να παρακολουθήσουν όλες τις τρεις μονάδες. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των τριών προγραμμάτων, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τον Εκτελεστικό Δίπλωμα Διοίκησης Εξυπηρέτησης Πελατών.

 

Το Φθινόπωρο του 2022, ο πλούτος των προγραμμάτων μάθησης εμπλουτίστηκε με το πρόγραμμα “Εξυπηρέτηση Πελατών για Ηγέτες”, σχεδιασμένο αποκλειστικά για υψηλόβαθμους Ηγέτες Εξυπηρέτησης Πελατών.

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ