ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: 11η συνεχόμενη χρονιά “True Leader”

Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά ως “True Leader” επιχειρηματικός οργανισμός, γεγονός που τον καθιστά μέλος μιας πολύ κλειστής ομάδας 6 ομίλων και εταιριών, που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Για ακόμη μία χρονιά ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη πληροί και τα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια που αφορούν στην Κερδοφορία, στο Προσωπικό, στη Διακεκριμένη Θέση στον Κλάδο βάσει του Κύκλου Εργασιών και στο βαθμό Πιστοληπτικής Ικανότητας.

Η διάκριση ως “True Leader” για την Ευρωπαϊκή Πίστη σηματοδοτεί πως ο Όμιλος συμπεριλαμβάνεται στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2020, συγκαταλέγεται στους 150 Ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και πως η Εταιρία βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον Κύκλο Εργασιών, αλλά και σημειώνει υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Ο κ. Στέφανος Βερζοβίτης Μέλος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών της Εταιρίας δήλωσε αναφορικά με τη βράβευση: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς για 11η συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε ανάμεσα στους Ηγέτες της Ελληνικής οικονομίας. Μία διάκριση που μόλις 6 εταιρίες και Όμιλοι της Ελληνικής Αγοράς έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού. Η ανάδειξή μας ως “True Leader” εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, συνοχής και συλλογικής προσπάθειας της Διοίκησης, του Ανθρώπινου Δυναμικού και του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρίας».

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ